Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Στέλιος Τσολακάκης. Ο θάνατος του έγινε γνωστός, μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο facebook, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Στέλιος Τσολακάκης πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πληροφορήθηκαμε, αρκετά καθυστερημένα, πως έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ακόμα ένας ηθοποιός μας, που ερμήνευσε αρκετούς μικρότερους ρόλους σε παλιές ελληνικές ταινίες ο Στέλιος Τσολακάκης. Ένας ωραίος γόης του μουσικού μας θεάτρου, γεννημένος το 1933. Καλό ταξίδι» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον χαμό του ηθοποιού.

 

Πληροφορήθηκαμε αρκετά καθυστερημένα πως έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ακόμα έναςηθοποιός μας που ερμήνευσε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Tuesday, 12 January 2021

Ο Στέλιος Τσολακάκης ήταν ηθοποιός του μουσικού θεάτρου και σπουδαίος νουμερίστας. Πρόσωπο γνωστό μέσα από δεύτερους ρόλους στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932. Ήταν και σεναριογράφος και στιχουργός, ενώ σκηνοθέτησε και την ταινία «Τέρμα τα δίφραγκα» (1962). Το 1973 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εργάστηκε σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Στη φιλμογραφία της καριέρας του περιλαμβάνονται: Οι κατεργάρηδες (1963), Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963), Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964), Διπλοπενιές (1966), Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966), Φως, νερό, τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966), Δύο έξυπνα κορόιδα (1971), Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973) και άλλες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης