Στο θέατρο Τόπος Αλλού και σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή παρουσιάζεται το αριστούργημα  του  Λουίτζι Πιραντέλλο με πρωτότυπο τίτλο È così se vi pare και απόδοση στα ελληνικά «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» (διαφορετικά κάντε ένα GOOGLE), όπου οι ήρωες αλλάζουν συνεχώς πρόσωπα προκαλώντας σύγχυση ανάμεσα στο σημαίνον και το σημαινόμενο.

Μια παρέα ανθρώπων αγωνιά να μάθει με κάθε τρόπο τι συμβαίνει πραγματικά στο σπίτι των νεοφερμένων γειτόνων τους. Οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας καταθέτουν ο καθένας τη δική του άποψη για τα γεγονότα και οι περίεργοι προσπαθούν απεγνωσμένα να δουν ποια θέση πρέπει να κρατήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Λουίτζι Πιραντέλλο, που θέτει με πολύ έξυπνο τρόπο το ζήτημα της σχετικότητας της «αλήθειας». Παράλληλα με τη γνωστή καυστική του γλώσσα περιγράφει τη διάθεση για κουτσομπολιό μιας μικρής κοινωνίας ανθρώπων που η περιέργειά τους παίρνει κανιβαλικές διαστάσεις.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία/ Απόδοση / Διασκευή κειμένου: Νίκος Καμτσής
Σκηνικά-Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Επιμέλεια Κίνησης: AniaGiniewska, MarekKosciolek
Φωτισμοί: Αντώνης Εξαρχάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ήρα Μπράμη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν οι: Μάνια Παπαδημητρίου, Πάνος Τζίνος, Νίκος Καραστέργιος, Πασχάλης Μερμηγκάκης, Λαμπρινή Θάνου, Άντα Κουγιά, Δημήτρης Νικολόπουλος, Ασημένια Παπαδοπούλου, Βίκυ Αθανασίου.

Φιλική συμμετοχή (σε βίντεο): Αντώνης Καφετζόπουλος, Πάνος Σκουρολιάκος

Θέατρο “Τόπος Αλλού”

Παρασκευή    21:00
Σάββατο    21:00
Κυριακή    21:00

4 Οκτωβρίου 2019 – 27 Οκτωβρίου 2019

Εισιτήρια

Κανονικό: 10€

Μειωμένο (φοιτητικό, άνεργοι, συνταξιούχοι άνω των 65): 7€

Κρατήσεις θέσεων: 2108656004, 2108679535

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης