Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης παρουσιάζει στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 την «Αριστοφανειάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Αριστοφανειάδα» είναι ένας ξεκαρδιστικός ύμνος στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη στηριγμένη σε μία πρόταση της ομάδας «Ιδέα».

Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας.

Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής, ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του και… το πανηγύρι αρχίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!

Δραματουργική επεξεργασία-Σύνθεση κειμένων: Ομάδα «Ιδέα» (Κώστας Γάκης, Κων/νος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) και Δημήτρης Ζουγκός
Σκηνοθεσία-Μουσική: Κώστας Γάκης
Sound Designer-Μουσικός επί σκηνής: Στέφανος Τορτόπογλου
Σκηνικά-Κοστούμια: Ξανθή Κόντου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Ίρις Κανδρή
Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης.

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12ευρώ
Ταμείο: Κανονικό 15ευρώ, Φοιτητικό και ανέργων 12ευρώ

Πληροφορίες: ΔΗΠΕΘΕ ΚρήτηςΤ. 28210 44256 και 28210 23333 / E. dipethek@cha.forthnet.gr / www.dipethekritis.gr

Τετάρτη 13 Ιουλίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης