«Η Φάρμα του Διαδικτύου» μετά τη sold-out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή διάκριση και την επιτυχημένη φιλοξενία στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», συνεχίζει το ταξίδι της σε μουσεία, πολιτιστικούς φορείς και Μορφωτικά Ιδρύματα  και σε επιλεγμένα σχολεία.

Στις 23 Φεβρουαρίου, στις 12.00, η Θεατρική Ομάδα «Χιλιοδέντρι» θα παρουσιάσει την παράσταση στην Artion Galleries-Artion Education για παιδιά 4-12 ετών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τρόπο άμεσο και διασκεδαστικό τα παιδιά, οι έφηβοι και οι νέοι, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να θωρακίζονται απέναντι σε κινδύνους του Διαδικτύου όπως: η λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων από αγνώστους, αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων, συναντήσεις με αγνώστους στο διαδίκτυο, δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών, ρατσισμός.

Σύνοψη

Σε μία φάρμα ζουν δύο παιδιά, ο Nικόλας και η Nίκη μaζί με το σκύλο τους τον Ηρακλή. Τα ζώα της φάρμας περνούν αρκετές ώρες σερφάροντας στο internet και συχνά πέφτουν σε παγίδες. Ο διαδικτυακός φίλος της Τούλας της κοτούλας είναι όντως αυτός που λέει; Ο Ρούντυ κα η Ρόζα, τα γουρουνάκια, παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια στάθηκαν τόσο τυχερά και κέρδισαν δώρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά οι άσπρες ή οι μαύρες χήνες είναι καλύτερες;Τα παιδιά της φάρμας με τη βοήθεια της σοφής κουκουβάγιας θα καταφέρουν να προστατεύσουν τα ζώα από τους «λύκους» του διαδικτύου;
«Η Φάρμα του Διαδικτύου» συμπεριλήφθηκε ως μοναδικό έργο από την Ελλάδα στην ειδική Πανευρωπαϊκή έκδοση του Ιδρύματος Evens για τον Ψηφιακό αλφαβητισμό στην Ευρώπη.

Info

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Σοφία Τσινάρη

Μουσική – Στίχοι: Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δάφνη Πανταζοπούλου, Μόνικα Κολοκοτρώνη

Σκηνικά – Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος, Αλεξάνδρα Σιάφκου

Πρωταγωνιστούν: Μελίνα Μάσχα, Άννα Πορφύρη, Αντώνης Τακτικός, Θάλεια Κουντουράκη.

Διάρκεια: 60′

Κόστος Συμμετοχής: €10 / Ελεύθερη Είσοδος για τους συνοδούς των παιδιών

ARTION Galleries, Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης