Έπειτα από συνεχόμενες sold out παραστάσεις και πολλές διακρίσεις η παράσταση «Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;», η οποία αναστάτωσε τη θεατρική Αθήνα με τις συνταρακτικές της ερμηνείες έρχεται από τις 6 Οκτωβρίου 2021 στο Θέατρο Αθηνών!

Το 2000 ο βραβευμένος με τρία Πούλιτζερ Αμερικάνος συγγραφέας Έντουαρντ Άλμπι έγραψε την “Γίδα“, η οποία θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο τολμηρά του έργα μαζί με το “Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;”. Κείμενο με έντονο χιούμορ, εκρηκτικούς χαρακτήρες, πανέξυπνους διαλόγους, σκληρότητα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη τρυφερότητα, υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάρτιν (Νίκος Κουρής), ένας επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος οικογενειάρχης, χωρίς να πάψει να αγαπάει την γυναίκα του (Λουκία Μιχαλοπούλου), ερωτεύεται τη Σύλβια, η οποία «τυχαίνει» –όπως λέει ο ίδιος- να είναι… γίδα! Ο δημοσιογράφος και καλύτερός του φίλος Ρος (Γιάννης Δρακόπουλος) το «καρφώνει» στη σύζυγο και στον γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης), με αποτέλεσμα η μία ακραία αντίδραση να φέρει την άλλη, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία:Νικορέστης Χανιωτάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα
Πρωτότυπη μουσική-Επιμέλεια Ήχων: Γιάννης Μαθές
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Τόνια Καζάκου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μαριάννα Παπασάββα
Επιμέλεια και εκτέλεση χτενισμάτων: Ελένη Πανέτσου
Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ
Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης

Παίζουν: Νίκος Κουρής, Λουκία Μιχαλοπούλου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Πρεμιέρα: 6 Οκτωβρίου 2021

Παραστάσεις: Τετάρτη 21:00, Πέμπτη 21:00 , Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 & 21:00, Κυριακή 21:00
Προπώληση εισιτηρίων: ticketmaster.gr

Για τις πρώτες παραστάσεις η τιμή των εισιτήριων είναι γενική είσοδος 10 ευρώ αποκλειστικά στα κανάλια πώλησης της Ticketmaster

Σημεία πώλησης: Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποια έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Τρόποι πληρωμής:
Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:
– www.ticketmaster.gr
– Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938111
Με μετρητά:
–  Εκδοτήρια Θεάτρου (Τρίτη – Κυριακή: 10:30 – 13:30, 17:00-21:30)

Θέατρο Αθηνών
Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 10, Κέντρο
Τηλέφωνο: 2103312343

Covid Free

Το Θέατρο Αθηνών, στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα αποτελεί χώρο αμιγούς λειτουργίας, όπου θα επιτρέπεται η προσέλευση μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους θεατές, καθώς και σε όσους έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test. Κατά την είσοδο των θεατών, θα ζητούνται τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όπως αυτό ορίζεται βάσει πρωτοκόλλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης