Η «Σκούπα» στο Θέατρο Γκλόρια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 16:05
Η «Σκούπα» στο Θέατρο Γκλόρια

Ενδιαφέρουσα πλοκή, έξυπνες ατάκες, πολύ γέλιο η παράσταση με τίτλο «Σκούπα» που παρουσιάζει το καταξιωμένο συγγραφικό «δίδυμο»: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας, στο θέατρο «Γκλόρια».

Πρόκειται για μία κωμωδία καταστάσεων  με επίκεντρο την εργαζόμενη γυναίκα και την πολλαπλότητα των ρόλων της: Και εργαζόμενη Και μητέρα Και σύζυγος Και νοικοκυρά Και ερωμένη και …και…και…

Η ιστορία με πρωταγωνιστές (αλφαβητικά) τους: Σίλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτη Ηλία, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρο Τσεκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, εκτυλίσσεται σε μία εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων που υφίσταται όλα τα προβλήματα της οικονομικής λιτότητας . Οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ενώ την ίδια στιγμή το «παντοδύναμο» αφεντικό  συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον πιο αυταρχικό και αντιπαθή τρόπο. Η ιστορία ξεκινά όταν μία υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να «φαλιρίσει» επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαιά της να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Εκεί αρχίζει ένας «μυστικός πόλεμος» ανάμεσα στους υπαλλήλους και στην εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Μία «αλυσίδα» από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές κάνει τη «Σκούπα» να σκορπίζει άπλετο γέλιο.

Εκτός από το έργο, ο Θανάσης Παπαθανασίου  και ο Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη σκηνοθεσία καθώς και τις μουσικές επιλογές που «ντύνουν» την παράσταση. Τα κοστούμια φιλοτέχνησε η  Έβελυν Σιούπη  και τα σκηνικά ο Ιούλιος Τζιάτας .

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
Τετάρτη 20:00, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 και 21:00,

Κυριακή 20:00
ΤΙΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΖΩΝΗ Α (4 πρώτες σειρές): 20 ευρώ
ΖΩΝΗ Β (όλη η υπόλοιπη πλατεία): 18 ευρώ
ΕΞΩΣΤΗΣ: 16 ευρώ

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο (18:00) Γενική Είσοδος 16 ευρώ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ/ΤΙΜΗ/ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ)
Άνω των 65, Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων: 14 ευρώ
(δεν ισχύει το μειωμένο για τη ΖΩΝΗ Α)
Απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού νόμιμου δικαιολογητικού
ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΤΙΜΈΣ / ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ που θέλετε να εμφανίζονται στο σύστημα για δική σας
χρήση και όχι για Online πώληση (πχ τιμής ένεκεν) – Να συμπληρωθεί στην
περίπτωση που χρησιμοποιείτε και το σύστημα Ταμείου της εφαρμογής
Ατέλειες μόνο από ταμείο 5 ευρώ κατόπιν διαθεσιμότητας.
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ) 12 ΕΥΡΩ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 16:05