Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες της δεύτερης καλοκαιρινής παραγωγής του με προσωρινό τίτλο «Λυσιστράτη Vs Ηρώνδα<ς>», καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας 21 έως 40 ετών και 41 έως 65 ετών. Επιθυμητή είναι η ικανότητα εκτέλεσης ακροβατικών και η γνώση μουσικού οργάνου.

Η Α΄ φάση της ακρόασης θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από Δευτέρα 18 Απριλίου έως και Τετάρτη 20 Απριλίου, ενώ η Β΄ φάση, που θα αποτελέσει ένα σύντομο workshop, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν έως και την Κυριακή 10 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο e-mail audition@ntng.gr, βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή, προσώπου), με ΘΕΜΑ: “ΚΘΒΕ – Καλοκαιρινή Παραγωγή – 21-40” ή «ΚΘΒΕ – Καλοκαιρινή Παραγωγή – 41-65», καθώς και την διαθεσιμότητά τους για την ημέρα ή τις ημέρες που μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail, κατά τις ημέρες 15 και 16 Απριλίου 2022.

Στην Α΄ φάση της ακρόασης θα ζητηθεί από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες ένας κωμικός μονόλογος από το ευρύτερο πεδίο της κωμωδίας διαχρονικά, ένα ποίημα, και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Θα ζητηθεί επίσης, εφόσον είναι δυνατόν να μεταφερθεί, να έχουν μαζί τους μουσικό όργανο, ώστε να επιδείξουν τις ικανότητές τους τόσο σε αυτό όσο και σε ακροβατικές ασκήσεις. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα χρειαστούν άνετα ρούχα και παπούτσια πρόβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα, μετά τις 12.00πμ, την Κυριακή 10 Απριλίου, δεν θα γίνουν δεκτά. Στις ακροάσεις θα κληθούν όσοι και όσες επιλεγούν μετά από αξιολόγηση του βιογραφικού τους από τον/την σκηνοθέτη/ιδα.

*Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος:

α) είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής,

β) είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής,

ή γ) έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Το Κρατικό Θέατρο εφαρμόζει και τηρεί πιστά όλους τους νόμους (ΚΥΑ) και τους κανόνες όπως κάθε φορά ισχύουν και ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πανδημία προκειμένου να διεξαχθεί με ασφαλή τρόπο η ακρόαση.

Για τη συμμετοχή στην Ακρόαση είναι απαραίτητη η επίδειξη εμπρόθεσμου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από ιδιωτικό ή δημόσιο εργαστήριο αναφοράς, στο οποίο έχουν κάνει έλεγχο για COVID-19 είτε με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών, είτε με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TEST) που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση και επίδειξη πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Σας υπενθυμίζουμε πως:

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την Είσοδο, την Έξοδο, και σε όλη την διάρκεια της παραμονής σας εντός των κτιρίων του ΚΘΒΕ.

Υπάρχουν ειδικοί σταθμοί απολύμανσης όπου μπορείτε να απολυμαίνετε τα χέρια σας.

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων του βιογραφικού σημειώματος θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης