«Λάχανα και Xάχανα - Η Στριγγλένια και η Τραγουδομηχανή» στο θέατρο Γκλόρια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016, 16:30
«Λάχανα και Xάχανα - Η Στριγγλένια και η Τραγουδομηχανή» στο θέατρο Γκλόρια
Ο Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», μας ξαναταξιδεύει στη Λαχανοχαχανοχώρα με το νέο του έργο «Λάχανα και Xάχανα - Η Στριγγλένια και η Τραγουδομηχανή».

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης παράστασης «Λάχανα και Χάχανα - Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα», που παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και δασκάλους μας συνοδεύουν σε μια νέα θεατρική περιπέτεια!

Με τη μουσική και σκηνοθετική διεύθυνση του δημιουργού Τάσου Ιωαννίδη, μια ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς – τραγουδιστές- χορευτές μοιράζονται μαζί μας μια νέα πρωτότυπη ιστορία, με ευρηματική
πλοκή και γάργαρο χιούμορ, που πραγματεύεται τον παιδικό εκφοβισμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα ευφάνταστα κοστούμια της Νατάσας Δημητρίου, οι κινησιολογικοί συνδιασμοί και οι χορογραφίες μαζί με τις τρισδιάτατες βιντεοδημιουργίες του σκηνογράφου Στάθη Μήτσιου συντελούν σε μία σύγχρονη και θεαματική
θεατρική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι σε μία χώρα μαγική… όλο φως και μουσική! Στη Λαχανοχαχανοχώρα! Στη χώρα του Γέλιου και της Χαράς όπου ο χρόνος σταμάτησε στο Τώρα! Εκεί που οι φίλοι μας η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρός Ατσίδας επιχειρούν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά της μαγικής Τραγουδομηχανής, μιας μηχανής που ανταμείβει κάθε χαμόγελο με ένα τραγούδι! Σύμμαχος στην προσπάθειά τους η Νεράιδα του Γέλιου και της Χαράς!

Η Στριγγλένια όμως, η μάγισσα με τα κόκκινα κατσαρά μαλλιά που της αρέσουν μόνο οι στριγγλιές, μισεί τα τραγούδια και γι’αυτό έχει άλλα σχέδια! Μαζί με τους βοηθούς της, τη Σάρα τη Μάρα και το Κακό Συναπάντημα προσπαθούν να καταστρέψουν την Τραγουδομηχανή! Θα τα καταφέρουν άραγε;

Τα τραγούδια «Λάχανα και Χάχανα» έχουν την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ως «Παιδαγωγικά και Επιστημονικά κατάλληλα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά του Δημοτικού».

Συντελεστές:

Κείμενο – Μουσική – Σκηνοθεσία: Τάσος Ιωαννίδης
Στίχοι: Παυλίνα Παμπούδη, Τάσος Ιωαννίδης, Κ. Κολοβός
Κινησιολογία: Σοφία Πάσχου
Σκηνικά - Φώτα: Στάθης Μήτσιος
Κοστούμια: Νατάσα Δημητρίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρονίκη Χριστάκη
Εικονογράφος:Βανέσα Ιωάννου

Ενορχήστρωση: Κώστας Γανωσέλλης - Σταύρος Καρτάκης

Παραγωγή: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):

Αμερικάνος Αλέξανδρος, Γερμανού Μαριλένα, Δαρμουσλή Μάρα, Κυριώτη Αρετή, Παπαδάκη Λουκία, Σταματελόπουλος Δημήτρης,Τσακίρης Συμεών, Χρυσανθοπούλου Μυρτώ.

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος 12 ευρώ Ομαδικές κρατήσεις σχολείων 7 ευρώ

Πληροφορίες:

Ιουλία Γεωργίου Τηλ. επικοινωνίας: 6936380808
Χριστιάννα Δρόσου Τηλ. επικοινωνίας: 6943452889
Νίκος Χανιωτάκης Τηλ. επικοινωνίας: 210 6993647, 6972983228
Γεράσιμος Σκαφίδας Τηλ. επικοινωνίας: 6976131407
e-mail: laxana_xaxana@hotmail.comΤελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016, 16:30