Λόγω του εθνικού πένθους και ως συμπαράσταση στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής πολλές παραστάσεις και συναυλίες ακυρώθηκαν, όπως ανακοινώνουν οι διοργανωτές.

Ματαιώνεται η παράσταση του ΘΟΚ «Πέρσες» στο Βεάκειο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος και εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής, ματαιώνει την παράσταση «Πέρσες», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί.

1) Εάν έχετε αγοράσει με πιστωτική κάρτα το αντίτιμο θα επιστραφεί αυτόματα στην πιστωτική κάρτα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει το εισιτήριο από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραία με μετρητά θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσκομίζοντας το εισιτήριο.

3) Σε περίπτωση αγοράς από σημείο προπώλησης της VIVA με μετρητά, παρακαλώ στείλτε ένα e-mail στο 9213310@gmail.com με τον αριθμό κράτησης, το ονοματεπώνυμό σας και τον τραπεζικό λογαριασμό σας σε μορφή IBAN ώστε να καταθέσουμε το αντίτυπο.

Αναβολή συναυλιών Κωστή Μαραβέγια σε Ρόδο, Χαλκίδα, Λουτράκι

Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, η συναυλία στη Χαλκίδα την Παρασκευή 27 Αυγούστου και η συναυλία στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Αυγούστου, αναβάλλονται.

«Φίλοι μου οι συναυλίες που ακολουθούν σε Ρόδο, Χαλκίδα και Λουτράκι αναβάλλονται. Μπροστά στο σοκ που έχουμε υποστεί από την τραγωδία που βρήκε συνανθρώπους μας, όχι μόνο ως ένδειξη πένθους αλλά με πάσα ειλικρίνεια, εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική.»

Κωστής Μαραβέγιας

Για όσους έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια καθώς και για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αναβληθέντων συναυλιών θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.

Ακύρωση της παράστασης «Τα ραδίκια ανάποδα»

Ακυρώνεται η παράσταση «Τα ραδίκια ανάποδα» την Τετάρτη 25 Ιουλίου λόγω εθνικού πένθους.
Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Φεστιβάλ εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 2132027186,187.

Αναβολή της παράστασης «Ίων»

Το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου, παράστασης «Ίων» στο Θέατρο Βράχων, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς και τις οικογένειες τους.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου.

Επίσης, η περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι εξής συναυλίες:

Χαΐνηδες, Πεδίο του Άρεως, Τετάρτη 25 Ιουλίου

Νατάσσα Μποφίλιου, παλιές φυλακές Ωρωπού, Σάββατο 28 Ιουλίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης