Με δύο παιδικές παραστάσεις τον χειμώνα η Κάρμεν Ρουγγέρη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, 20:08
Με δύο παιδικές παραστάσεις τον χειμώνα η Κάρμεν Ρουγγέρη
Δύο παραστάσεις για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια, ετοιμάζει για τη θεατρική σεζόν 2016-2017, η Κάρμεν Ρουγγέρη με τους συνεργάτες της.

Ηρακλή θα ανεβάσει η Κάρμεν Ρουγγέρη με την ομάδα της, τη χειμερινή θεατρική σεζόν 2016-2017 για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι κατασκευές και τα κοστούμια προκειμένου η παράσταση με τίτλο «Οι άθλοι του Ηρακλή», να είναι έτοιμη με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όπως είχε υποσχεθεί από τον χειμώνα η Κάρμεν Ρουγγέρη στα παιδιά.

«Οι άθλοι του Ηρακλή»

Παραμυθένια είναι η αντιμετώπισή αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

Τη γέννηση του ήρωα, τη ζωή του, τους άθλους του, την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων τον θάνατό του και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.

Από τις 12 Ιουλίου 2016, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θα παρουσιαστούν πρωτότυπα σχέδια κοστουμιών και κατασκευών της Χριστίνας Κουλουμπή - σκηνογράφου και ενδυματολόγου της παράστασης «Οι άθλοι του Ηρακλή», στο πλαίσιο έκθεσης με τίτλο «Ηρακλής υπερβατική πορεία» που θα διαρκέσει ως τις 7 Αυγούστου

«Ο μαγικός αυλός»

Μετά το πολύ επιτυχημένο ανέβασμα του Κουρέα της Σεβίλλης με μουσική του Ροσσίνι στο Θέατρο Κιβωτός, που περιοδεύει τώρα σε όλη την Ελλάδα, η Κάρμεν των παιδιών (τίτλος που της έδωσαν τα ίδια τα παιδιά) συνεχίζει με τον Μαγικό Αυλό του Μότσαρτ. Ήδη επιλέχθηκαν ηθοποιοί –τραγουδιστές με ωραίες φωνές και όλα δείχνουν ότι θα γίνει μια μαγική παράσταση.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν αρχές του Νοέμβρη

Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Οργάνωση Παραγωγής: Κάρμεν Ρουγγέρη

Παραγωγή: «Οι άθλοι του Ηρακλή» Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Παραγωγή: «Ο Μαγικός αυλός» Θέατρο Κιβωτός

Πληροφορίες – Κρατήσεις - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: 215 5508270 – 210 3418579

Πληροφορίες – Κρατήσεις – Θέατρο Κιβωτός: 210 3417000 - 6945373097

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, 20:08