«Νιφάδες από Όνειρα, Κλωστές Παραμυθένιες» στο Μαρούσι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, 09:28
«Νιφάδες από Όνειρα, Κλωστές Παραμυθένιες» στο Μαρούσι
Η ομάδα «Χείλια λένε παραμύθια» ξεκινάει τη χριστουγεννιάτικη δράση της στη Βαβέλ στο Μαρούσι με την παράσταση «Νιφάδες από όνειρα, κλωστές παραμυθένιες», την Κυριακή 10 Δεκέμβρη στις 12μμ.

Λένε πως όταν χορεύεις, ταξιδεύεις σε κόσμους μαγικούς. Κι ίσως τούτο να ήταν αληθινό για εκείνες τις βασιλοπούλες, που κάποια Χριστούγεννα αποφάσισαν να ζήσουν λίγο διαφορετικά. Γοβάκια που λιώναν, πρίγκιπες από μακριά καλούν την αλήθεια για να βρουν. Μα οι ιστορίες που τούτοι ακούν, αφορμή θα σταθούν γλυκά να αποκοιμηθούν.

Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους, μας ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών: εκεί που η κυρά Χουχουλιά τινάζει τα παπλώματά της, στο σπίτι μιας καλής νοικοκυράς που αναζητά τους τρεις μάγους, σε ένα νησί και σε ένα χωριό όπου δύο μικρά αγόρια παίζουν μουσική για να ξορκίσουν το κακό, στο δρόμο που περπατά ένα ζυμωτό παιδάκι με χρυσή καρδιά.

Ιστορίες γεμάτες μουσικές χριστουγεννιάτικες, τοπία γιορτινά και χιονισμένα, αφηγούνται οι παραμυθούδες Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή. Ήχους αλλοτινούς, τραγούδια μελωδικά και μαγικά, παίζει με την κιθάρα και τη φλογέρα του ο αρχιμουσικός του παλατιού, Γιάννης Ανθόπουλος.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 12μμ

Babel Πυρήνας Τέχνης, Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι

Πληροφορίες Κρατήσεις: 2155252982

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Για ανέργους και πολύτεκνους ο ένας συνοδός έχει δωρεάν είσοδο.

Συντελεστές:

Καλλιτεχνική επιμέλεια, σχεδιασμός, αφήγηση:
Ομάδα Αφήγησης - Χείλια λένε Παραμύθια
(Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή)
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Ανθόπουλος
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Ανθόπουλος, Ειρήνη ΝικολακοπούλουΤελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, 09:28