Μετά την επιτυχία της αινιγματικής κωμωδίας του Χάρολντ Πίντερ Νο Man’s Land [Nεκρή ζώνη] στο Μπρόντγουεϋ, οι Bρετανοί ηθοποιοί, Ian McKellen και Patrick Stewart, επιστρέφουν στo West End, μαζί με τους Owen Teale και ο Damien Molony, για να παρουσιάσουν στο Wyndham’s Theatre την αναβίωση του έργου του Πίντερ από τον σκηνοθέτη Sean Mathias.

Η παράσταση, που απευθύνεται σε κοινό άνω των 15 ετών, μεταδίδεται ζωντανά από το Λονδίνο, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 21.00, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, στο πλαίσιο της Σειράς National Theatre Live. Μετά το τέλος του έργου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει – πάντα σε απευθείας μετάδοση – συζήτηση με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη της παραγωγής, η οποία φέτος περιοδεύει σε ολόκληρη τη Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεκρή ζώνη [Νο Man’s Land] αποτελεί μια ακόμη επιτυχημένη παραγωγή της φετινής σειράς μεταδόσεων από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, τις οποίες προσφέρει στο φιλότεχνο κοινό το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council.

Νο Man’s Land

Ένα καλοκαιρινό βράδυ, δύο ηλικιωμένοι συγγραφείς, ο Χιρστ και ο Σπούνερ, συναντιούνται σε μια παμπ του Χάμπστεντ και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη βραδιά τους πίνοντας και συζητώντας στην έπαυλη του Χιρστ που βρίσκεται εκεί κοντά. Καθώς περνά η ώρα, αρχίζουν να μεθούν και να διηγούνται ιστορίες που μοιάζουν απίστευτες. Μέσα από την έντονη συζήτησή τους, αποκαλύπτεται ένα κρυφό παιχνίδι εξουσίας. Η σύγκρουσή τους κλιμακώνεται και η κατάσταση περιπλέκεται, όταν εμφανίζονται στην έπαυλη δύο νέοι άνδρες με απειλητικές διαθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές:

Σπούνερ: Ian McKellen
Χιρστ: Patrick Stewart
Μπριγκς: Owen Teale
Φόστερ: Damien Molony
Σκηνοθεσία: Shean Mathias
Σκηνικά–κοστούμια: Stephen Brimson Lewis
Σχεδιασμός φωτισμών: Peter Kaczorowski
Ηχητικός σχεδιασμός–μουσική σύνθεση: Adam Cork
Σχεδιασμός προβολών: Nina Dunn
Διευθύντρια κάστινγκ: Anne McNulty CDG
Βοηθός σκηνοθέτη: Alexander Lass
Παραγωγός: Stuart Thompson, Playfyl Productions

Τιμές εισιτηρίων:

Kανονικό: 15ευρώ
Φοιτητικό: 8ευρώ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 21.00

Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Με αγγλικούς υπότιτλους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης