Η Δήμητρα Παπαδήμα θα υποδυθεί την εφετινή θεατρική περίοδο την Πηνελόπη Δέλτα στο θεατρικό έργο της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση».

Δύο «ολάκερα» πρόσωπα, δύο διχασμένες προσωπικότητες, μία πατρίδα, ένας ακέραιος έρωτας. Μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβουν αν τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν έρθει διαφορετικά απ’ ότι ήρθαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Π. Δέλτα συναντά τον Ί. Δραγούμη στον σταθμό του τρένου. Αμφιβολίες που ζητούν εξηγήσεις, δικαιολογίες… μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα…Κάποιες φορές το Πρέπει του καθήκοντος είναι δυνατότερο κι απ’ την Αγάπη. Σωστό ή λάθος; Ποιος το ξέρει…;

Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης…Ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις κοινωνικές επιταγές της τότε εποχής.

Τον ρόλο του Ίωνα Δραγούμη στην παράσταση υποδύεται ο Μάνος Κωστής ( υποψήφιος β’ ανδρικού ρόλου στα Κορφιάτικα βραβεία 2017 για την παράσταση «Μετά τη Βάρκιζα»). Οι πρόβες θα ξεκινήσουν εντατικά στα τέλη του Αυγούστου και η πρεμιέρα θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο «Αθήναιον». Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ειρήνη Ευαγγελάτου και την επιμέλεια της παράστασης ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης