Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Άννα Φόνσου, ιδρύτρια και πρόεδρο του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για τη βιωσιμότητα του πολιτιστικού και βαθιά κοινωνικού έργου το οποίο επιτελείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και του ίδιου του ιδρύματος, και ευχαρίστησε την κ. Φόνσου για την εθελοντική προσφορά της, λέγοντας ότι παρακολουθεί εδώ και χρόνια τις δράσεις του ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από την υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία για τη θεσμική θωράκιση του φορέα, ώστε να συνεχίσει τη μεγάλη του προσφορά και στο μέλλον και μέσω ειδικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Η κ. Φόνσου ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία και τη συνεχή υποστήριξη, την οποία έχει στο έργο της από το υπουργείο Πολιτισμού και προσωπικά από την κ. Μενδώνη, και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης