Σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες των μεγάλων θεάτρων της Αθήνας που αρνούνται να υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας προαναγγέλλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε τη χρονιά που μας πέρασε, προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά μας. Να μπει φρένο στην απαράδεκτη κατάσταση της ωρομισθίας, των απλήρωτων προβών, των ατομικών συμφωνητικών. Πατάμε πάνω στην πείρα της πετυχημένης κλαδικής απεργίας που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μάρτη και συνεχίζουμε» αναφέρει, στην ανακοίνωσή του, το ΣΕΗ και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, αξιοποιούμε και την απεργία στις 30 Μάη για να βάλουμε το δικό μας πλαίσιο, τα δικά μας αιτήματα. Να δείξουμε για μια ακόμη φορά σε κυβέρνηση και εργοδοσία ποια είναι η δική μας δύναμη. Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να πιέσουμε με κάθε τρόπο για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών, των δικών μας διεκδικήσεων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πρώτη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου, στις 12:00, στην έδρα της επιχείρησης των Αθηναϊκών Θεάτρων, Σκιάθου 147, Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης