Σκληρές Φωτογραφίες: Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις και νέες εικόνες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 14:11
Σκληρές Φωτογραφίες:  Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις και νέες εικόνες

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για το έργο «Σκληρές Φωτογραφίες» του Κυριάκου Βέρη σε σκηνοθεσία  Χριστίνας Χριστοφή θα παρουσιαστούν στις  23, 24 και 30,31 Μαΐου.

Ο καλύτερος τζόκει του κόσμου, ένα δύστροπο άλογο που τρέχει μόνο για τη νίκη και ένας πατέρας που αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αβάνα.

Στο έργο «Σκληρές Φωτογραφίες» οι σχέσεις των τριών προσώπων κρίνονται στη λεπτομέρεια, πάνω σε οριακές στιγμές, εκεί που ένας κύκλος ζωής κλείνει και ανοίγει ένας άλλος, εκεί που ένας αγώνας τελειώνει και περιμένεις το σκληρό φώτο φίνις για να σου δείξει αν κέρδισες ή αν έχασες.

Οι «Σκληρές Φωτογραφίες» είναι ένα έργο με τρεις δυνατούς χαρακτήρες που άλλοτε συγκρούονται και άλλοτε συνεργάζονται, τρία πρόσωπα με παράλληλες διαδρομές αλλά την ίδια ανάγκη συμφιλίωσης με τις επιλογές, τα ταλέντα, την τύχη και τα λάθη τους. Τρία πρόσωπα που έκαναν τις επαναστάσεις τους και τώρα αναλογίζονται αν κέρδισαν ή όχι, που αναμετρώνται με εθισμούς και φόβους, με το παρελθόν τους αλλά και το μέλλον που δείχνει δύσκολο και αβέβαιο.

 Όπως και στον ιππόδρομο, στη ζωή ποντάρεις στο πιο δυνατό άλογο ή στο άλογο που δεν θα ποντάρουν οι άλλοι, δοκιμάζεις την τύχη σου, κάνεις επιλογές, κυνηγάς την επιτυχία, βάζεις στόχους, θέλεις με επιμονή και πείσμα να κερδίζεις για να καταλάβεις στο τέλος ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία. Στο τέλος του αγώνα, στο σκληρό φώτο φίνις, οι χαμένοι από τους νικητές έχουν μόνο μια τρίχα διαφορά.

Συντελεστές:

Θεατρικό έργο: Κυριάκος Βέρης
Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χριστοφή
Σκηνικά -Κουστούμια: η ομάδα
Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Μαργαρίτης
Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη

Παίζουν:

Πρίγκιπας (άλογο): Δημοσθένης Φίλιππας
Οδυσσέας (αναβάτης): Σπύρος Ασημένιος
Πατέρας: Δημήτρης Μαργαρίτηςα

Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου ΜΠΙΠα

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 ( 23, 24 και 30, 31 Μαΐου 2022)

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 12 ευρώ/(ατέλειες δεκτές)α

Διάρκεια: 70 λεπτάα

Τρέιλερ:

  

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 14:11