Ο Γιώργος Χωραφάς μαζί με την Άννα Φόνσου που θα τους δούμε σύντομα στην ταινία «ΞΑ ΜΟΥ» σε σενάριο και σκηνοθεσία Κλειούς Φανουράκη, θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Οι καρέκλες» του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Ζαν – Πωλ Ντενιζόν στο Θέατρο «Εκστάν» το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 21.00.

Η φιλία του με τον σκηνοθέτη της παράστασης από συμφοιτητές στο conservatoire, μαζί μετά στη θρυλική Μαχαμπαράτα του Πήτερ Μπρουκ, αλλά και η γνωριμία του με τον Γιάννη Σταματίου και την Ελένη Παπαχριστοπούλου τον οδηγούν στο Θέατρο «Εκστάν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έσοδα των παραστάσεων του Σαββάτου και της Κυριακής θα δοθούν στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού».

Δύο λόγοι έφεραν τον ηθοποιό Γιώργο Χωραφά στην Αθήνα αυτόν τον καιρό. Το θεατρικό αναλόγιο «Αναζητώντας τον Ζορμπά – Αποσπάσματα» στο Βυζαντινό μουσείο και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και η ανακήρυξή του τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας σε ειδική εκδήλωση από τον δήμαρχο Αθηνών Γιώργο Καμίνη, σε επίτιμο δημότη της Αθήνας. Με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γέρος: Γιάννης Σταματίου

Γριά: Ελένη Παπαχριστοπούλου

Σκηνοθεσία Ζαν – Πωλ Ντενιζόν Μετάφραση Ελένη Παπαχριστοπούλου Σκηνικά – Κοστούμια Μπέτυ Λυρίτη – Φωτισμοί – Παναγιώτης Μαζαράκης
Βοηθός σκηνοθέτη Ελένη Καταλιακού Φωτογράφιση Τούλα Ροδοπούλου.

Για κρατήσεις θέσεων στο τηλ: 213 0210 339.

Θέατρο «Εκστάν».

Πατησίων & Καυταντζόγλου 5 – 11145 Αθήνα
Τηλ.: 213-021.03.39, 6977-35.93.12
www.ekstaninfo.wixsite.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης