«Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ» στο θέατρο Altera pars

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, 16:07
«Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ» στο θέατρο Altera pars
Το θέατρο Altera pars φιλοξενεί την παράσταση «Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ» σε σκηνοθεσία Φώτη Σπύρου.

Για πρώτη φορά μια παιδική θεατρική παράσταση που μέσα από τις κλασικές ιστορίες των Αδελφών Γκριμ και τους ήρωες τους, προσκαλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών τους και να μπουν σ’ αυτόν.

Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχες μουσικές.

Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας , μέσα από τη σύγκρουση καλού και κακού και με όπλο την εξυπνάδα ενάντια στην δύναμη ,είναι μερικά από τα διδακτικά μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών της «γιαγιάς».

Ένας ολόκληρος κόσμος που βγαίνει από τα παραμύθια - λογοτεχνήματα των δύο παραμυθάδων και δεν έχει πάψει εδώ και δύο αιώνες να φωλιάζει στην καρδιά παιδιών και ενηλίκων σε ολόκληρο τον κόσμο, τροφοδοτώντας τη φαντασία τους και ενθαρρύνοντας τους να πιστέψουν στις αξίες της ζωής και να χτίσουν τη δική τους προσωπικότητα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος και πρωταγωνιστεί.
Μια καταπληκτική κωμωδία που έχει μαγέψει το κοινό και θα σας μείνει αξέχαστη.
Μια θεατρική παράσταση , για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .

Κείμενο – Παύλος Ματεσις
Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος
Μουσική: Ελένη Καραϊνδρου

Σχεδιασμός Σκηνικών : Βαλεντίνος Βαλάσης
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα
Φωτισμοί: Αποστολος Τσιτσωνης
Χορογραφιες:Αλεξανδρος σταυροπουλος

Παίζουν : Φώτης Σπύρος, Ηλέκτρα Τσακαλία, Γιώργος Κοσκορέλλος, Πέννυ Φοινίρη, Νίκος Χρηστίδης.

Ηχοληψία: Γιάννης Κυρατζής

Η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο Altera pars στο Γκάζι (Μεγ. Αλεξάνδρου 123) κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και καθημερινά με σχολεία κατόπιν συνεννόησης.

Η τιμή του εισιτήριο είναι 7 ευρώ (ειδικές τιμές για σχολεία) . Η παράσταση μπορεί να παιχτεί και στο χώρο σας. Οι παραστάσεις ξεκινάνε στις 22 Οκτωβρίου στο θέατρο altera pars στο γκάζι(Μεγάλου Αλέξανδρου 123). Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί μας.

Οι εκπαιδευτικοί μπορείτε με ακόμα ένα άτομο να παρακολουθήσετε την Κυριακάτικη μας παράσταση 22/10 στις 11.00 .Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα μας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, 16:07