Τελευταία παράσταση για το έργο «Fragile» στο Θέατρο Ελπίδας

Τελευταία παράσταση για το έργο «Fragile» στο Θέατρο Ελπίδας
Λόγω μεγάλης ζήτησης του κοινού θα δοθεί μια έκτακτη παράσταση για το θεατρικό έργο «Fragile» με την Εύη Καραγιάννη, την Κυριακή 20 Μαΐου (19.30).

Στη συνέχεια, το «Fragile» θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Η Εύη Καραγιάννη «μετακομίζει» στη σκηνή του θεάτρου εκ νέου. Με αποσκευές τις εμπειρίες μιας ζωής. Μιας ζωής πολυτάραχης, γεμάτης περιπέτειες, λάμψη, ομορφιά, έρωτες, χωρισμούς αλλά και πίστη. Ένας μονόλογος που καταγράφει τη μοναδική πορεία και την εξέλιξη μιας γυναίκας που ήταν και παραμένει καλλονή. Μιλά με ευαισθησία αλλά και χιούμορ. Με τρυφεράδα αλλά και ωμότητα.Κάνει την προσωπική της κατάθεση υπόθεση πολλών γυναικών που μπορεί να είχαν εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και πορεία αλλά δεν παύουν να είναι όλες Γυναίκες. Οι άνθρωποι της ζωής της,
από τη γιαγιά μικροβιολόγο στον Πόντο και τον πατέρα που «άνοιγε δρόμους», μέχρι τους γνωστούς και άγνωστους έρωτές της, γίνονται οι ήρωες σε αυτό το εξομολογητικό παραμύθι.

Όλοι συναντιούνται στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής της, μοιράζονται τον ίδιο χώρο ξανά. Σε αυτή την ανάγκη-προσπάθεια να μιλήσει για συναισθήματα, χωρίς φόβο, χωρίς άγχος για τον χρόνο που περνάει, για τα σημάδια που αφήνει στην ψυχή αλλά και τη γαλήνη της γνώσης...

Το κείμενο συνέθεσε, μετά από ώρες αφηγήσεων της ίδιας, η Δόμνα Ζαφειροπούλου. Φροντίζοντας να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην ωμή αλήθεια και την θεατρικότητα κατέγραψε μνήμες.
Τη σκηνοθεσία, τη μουσική επιμέλεια και τους φωτισμούς υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης πλησιάζοντας με ευαισθησία, χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και συγκίνηση την ουσία και την πραγματικότητα μιας τόσο λαμπερής ζωής που αγγίζει τα όρια του παραμυθιού.

Σύνθεση κειμένου: Δόμνα Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία - επιμέλεια σκηνικού – φωτισμοί - μουσική επιμέλεια:
Δημήτρη Αδάμης
Φωτογραφία: Κώστας Βολιώτης
Σχεδιασμός κοσμημάτων: Νατάσα Παπαδοπούλου handmade jewelry N_Glow Hair styling: Δημήτρης Εφραίμ

Θέατρο Ελπίδας (Αριστοτέλους 53 και Σμύρνης)
Γενική είσοδος : 12 Ευρώ
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6982534343 & 213883934
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά χωρίς διάλειμμαΤελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 15:15