Τελευταίες παραστάσεις για το έργο «Το χρυσόψαρο» του Δημήτρη Νταούλη στο Θεάτρο ΜΠΙΠ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 16:34
Τελευταίες παραστάσεις για το έργο «Το χρυσόψαρο»  του Δημήτρη Νταούλη στο Θεάτρο ΜΠΙΠ

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για το έργο «Το χρυσόψαρο»  του Δημήτρη Νταούλη στο Θεάτρο ΜΠΙΠ θα πραγματοποιηθούν στις 27/1, 28/1, 3/2 και 4/2.

Έξι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα αστυνομικό τμήμα για να εξιχνιάσουν μαζί με τον αστυνόμο την υπόθεση απαγωγής ή κλοπής ή εξαφάνισης ενός χρυσόψαρου.

«Το χρυσόψαρο» του Δημήτρη Νταούλη είναι ένα έργο για την ελευθερία. Μια σουρεαλιστική κωμωδία με πολλές ανατροπές και ενδιαφέρουσα πλοκή.

Σκηνοθετικό σημείωμα:

Tο χρυσόψαρο δεν είναι στη γυάλα του πια.Ένας Κύριος κατηγορεί μια Κυρία και την πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, ο Αστυνόμος αναγκάζεται να παρακολουθήσει τις καταθέσεις μιας σειράς προσώπων που έρχονται να παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή της ιστορίας απαγωγής ή εξαφάνισης του χρυσόψαρου από το κατάστημα μικρών ζώων. Ένα παιχνίδι του μυαλού και της μνήμης μέσα από μια κωμωδία καταστάσεων κι ένα έργο που θέτει ζητήματα ελευθερίας της σκέψης στον χαοτικό κόσμο της σύγχρονης καθημερινότητας. Μια παράσταση που θέτει το ερώτημα: Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τη μνήμη του χρυσόψαρου για να ξεχάσει αυτά που συμβαίνουν γύρω μας; Ένα έργο που ρωτά: πρέπει κανείς να ζει «μέσα στη γυάλα» ή μήπως όχι; Κι αν ζει «έξω από τη γυάλα» είναι ικανός να τα καταφέρει η χρειάζεται πάντα κάποιος να τον προστατέψει και να τον επαναφέρει στην τάξη όταν αυτό  χρειάζεται;

Δημήτρης Νταούλης

Κείμενο: Δημήτρης Νταούλης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Νταούλης, Έλλη Ταμπάκη
Επιμέλεια Κίνησης: Έλλη Ταμπάκη.
 Μουσική: Λένα Σέρρα.
 Σκηνικά - Κοστούμια: Δώρα Πανταζοπούλου.
Φωτισμοί: Γιάννης Ζέρβας
Φωτογραφίες-Βίντεο: Άρης Γεωργίου.
Οργάνωση Παραγωγής: Δώρα Πανταζοπούλου.
Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη

Παίζουν, καταθέτουν, τραγουδούν: (Με σειρά εμφάνισης) Δημήτρης Μπούρας, Γιώργος Ημέρης, Δώρα Πανταζοπούλου, Βερόνικα Μπακόλα, Ανδριανή Κυλάφη, Σάββας Βασιλειάδης, Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου.
Διάρκεια: 80 λεπτά

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 στο Θεάτρο ΜΠΙΠ

Τιμές εισιτηρίων: 12 € κανονικό 8€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ατέλειες)

Μέχρι 4 Φεβρουαρίου

Θέατρο ΜΠΙΠ

Αγίου Μελετίου 25 & Κυκλάδων, Κυψέλη

τηλέφωνο κρατήσεων: 2130344074

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 16:34