Το νέο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Γκουντ Λακ» στο Radar

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 15:46
Το νέο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Γκουντ Λακ» στο Radar

Μια κωμική ελεγεία για τα σπουδαία όνειρα που αστεία καίγονται, από τον δημιουργό των «Καλιφόρνια Ντρίμινγκ» και «Το γάλα», κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου.

Το «Γκουντ Λακ» του Βασίλη Κατσικονούρη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο Radar. Ο συγγραφέας αρκετά χρόνια μετά το πολύ γνωστό του «Καλιφόρνια Ντρίμινγκ», με την ίδια φρεσκάδα, ταμπεραμέντο και χιούμορ, μας παραδίδει το «Γκουντ Λάκ». Η ιστορία ξεκινά να διαδραματίζεται το 1996 και φτάνει μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004. Χρόνια καθοριστικά σε σχέση με την Ελλάδα του σήμερα.Στο έργο πρωταγωνιστεί ο Ερρίκος Λίτσης, γνωστός κυρίως από τις ταινίες του Γιάννη  Οικονομίδη.  Ο σπουδαίος ηθοποιός παίζει το ρόλο ενός ανεκδιήγητου μάνατζερ, του Μητς, ο οποίος, με τις ακόμα πιο ανεκδιήγητες ενέργειές του κάνει μπάχαλο το νεανικό  ροκ συγκρότημα Γκουν Λακ που έχει αναλάβει. Μαζί του, ως μέλη του συγκροτήματος που έχουν την ατυχία να καθοδηγούνται από ένα τέτοιο μάνατζερ, συμπρωταγωνιστούν ο  Γιάννης Διακάκης, ο Άλκης Μπακογιάννης, και η Αγγελική Νοέα. Όλοι μαζί υπόσχονται άφθονες στιγμές γέλιου, ίσως και κάποιας περίσκεψης.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Γερογιάννη
Μουσική Επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης-Μαργαρίτα Γερογιάννη
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία-Φωτισμοί: Μαργαρίτα Γερογιάννη-Αναστασία Δαφερέρα
Κίνηση: Αγγελική Νοέα.

Παίζουν: Ερρίκος Λίτσης (Μητς), Γιάννης Διακάκης (Γιάννης),  Άλκης Μπακογιάννης (Άλκης), Αγγελική Νοέα (Έλενα).

Γκουντ Λακ, Θέατρο Radar, πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 (στάη μετρό Άγιος Ιωάννης), Αθήνα, τηλ. 210 9769294, https://radartheater.gr/,  f Θέατρο RADAR. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη &  Πέμπτη στις 21:00, από 13 Νοεμβρίου. Τιμές εισιτηρίων: 15 € κανονικό και 12 € μειωμένο. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 15:46