Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ξεκινά σε λίγες ημέρες. Μια… ανάσα πριν την εκκίνηση κι όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Με περίπου 80 εκδηλώσεις σε όλους τους χώρους, για τρεις περίπου μήνες, είναι έτοιμο να υποδεχθεί το φιλότεχνο κοινό.

Το Ηρώδειο παραδοσιακά αρχίζει με την Εθνική Λυρική Σκηνή που θα παρουσιάσει στις 10 Ιουνίου την «Αΐντα» του Τζιουζέππε Βέρντι, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 14 Ιουνίου, ακολουθεί η Πειραιώς 260 με μια μεγάλη μουσική γιορτή στην οποία συμμετέχουν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, η Mπάντα της Φλώρινας, η Ματούλα Ζαμάνη και ο Dj Palov.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος των συναυλιών στόχος είναι η βραδιά να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρτι για όλες και όλους. Ακολουθούν πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που παρουσιάζονται στον αναβαθμισμένο ιστότοπο του Φεστιβάλ (www.greekfestival.gr).

Για να ενισχυθεί η φεστιβαλική διάθεση του κοινού, το Φεστιβάλ κοινοποιεί το φετινό του σποτ, τo οποίο φτιάχτηκε με πολύ κέφι από τον Μιχάλη Κωνσταντάντο (σκηνοθεσία) και τον Γιώργο Καραγιώργο (Graphic animation) ενώ επενδύθηκε μουσικά από τον Μιχάλη Δέλτα (τίτλος κομματιού Viewmaster), τον οποίο θα μπορέσει το κοινό να απολαύσει live και σε μια συναυλία στον Κήπο της Πειραιώς 260 στις 2 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H προπώληση έχει αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους είτε ηλεκτρονικά (στο site του Φεστιβάλ Αθηνών) είτε τηλεφωνικά (210 3272000) ή στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης