«… Στο Ορφανοτροφείο» @ Θέατρο Πυξίδα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 14:24
«… Στο Ορφανοτροφείο» @ Θέατρο Πυξίδα
Η θεατρική ομάδα «Repente» τον προσεχή χειμώνα ετοιμάζεται να αποδράσει ξανά, για 3η συνεχόμενη χρονιά!

«Τι μπορεί να κάνουν τρία παιδιά ώστε να καταφέρουν ν’ αποδράσουν από ένα ορφανοτροφείο και να ζήσουν αυτόνομα; Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να πετύχουν τον σκοπό τους;».

Το τέλειο σχέδιο απόδρασης ξαναμπαίνει σε εφαρμογή και ο Λακ, η Ντον και η Φελ είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να περάσουν τον τεράστιο φράχτη που στέκεται απέναντί τους, απέναντι στα όνειρά τους για μια κανονική ζωή, απεγκλωβισμένη από κάθε είδους καταπίεση! Μία παράσταση για τη φιλία, τα όνειρα και τις προσδοκίες των ανθρώπων.

Σε ένα ορφανοτροφείο, του οποίου οι φράχτες είναι το σύνορο ψευδαίσθησης- πραγματικότητας, συνυπάρχει η κοινή επιθυμία τριών παιδιών, του Λακ, της Ντον και της Φελ, για το τέλειο σχέδιο απόδρασης. Έτσι, ξεκινά η περιπέτεια διαφυγής τους, γίνονται ένα σώμα, μία ψυχή, σε μία κοινή προσπάθεια να φύγουν από το προστατευμένο περιβάλλον στο οποίο ζουν και να διεκδικήσουν τη ζωή πέρα από τον φράχτη, στους άγνωστους δρόμους, στις αληθινές πλατείες με πραγματικά λεφτά και μεγάλους ανθρώπους.

Η ομάδα «REPENTE», λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, που όλο και δυσχεραίνουν, ανοίγει φέτος τις πόρτες του Θεάτρου Πυξίδα ελεύθερα για το κοινό με μία παράσταση χωρίς εισιτήριο, όπου η συμβολή γίνεται με βάση τη οικονομική δυνατότητα του εκάστοτε θεατή και βεβαίως είναι προαιρετική. Ελάτε να αποδράσουμε μακριά από τους προσωπικούς φράχτες που μας καταπιέζουν!

Στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι «Έτσι οι μέρες περνούν» σε στίχους- μουσική του Δημήτρη Καρρά από το ομώνυμο CD του Φώτη Ανδρικόπουλου. Τραγουδούν οι Δημήτρης Καρράς, Φώτης Ανδρικόπουλος, Μαρία Λούκα.


Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Χάρης Χιώτης
Μουσική: Αναστασία Μανιάτη- Δημήτρης Μώρος
Σκηνικά-Κοστούμια: Αθηνά Πρίντζη
Φωτισμοί: Μάνος Δανέζης
Θεατρολόγος: Φραγκίσκος Αλέξανδρος Σαργολόγος
Βοηθός Σκηνοθέτις: Μαρία Νικολαΐδη
Ηθοποιοί: Αγνή Χιώτη, Μαρία Θεοδωρίδου, Χάρης Χιώτης
Πρώτη Παράσταση: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Πυξίδα.

Περιπέτεια από την ομάδα «REPENTE»
Διάρκεια: 70’
Μόνο με κρατήσεις θέσεων
Είσοδος ελεύθερη!

Θέατρο Πυξίδα: Σαρρή & Ρήγα Παλαμήδου 3 ,Ψυρρή, Αθήνα
Τηλ. 6945524518.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 15:15