Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

O Δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτης και σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές LIVE στο Ο.Α.Κ.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012. Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο Σπύρος Λούης

O νεότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, ο Φοίβος, συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζοντας το με μια μεγάλη παραγωγή, στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου 2012. Τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα που έδωσαν πνοή στο όραμα του Φοίβου θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για μια αξέχαστη μουσική γιορτή!

Για πρώτη φορά ενωμένοι, οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές, θα δημιουργήσουν το προσωπικό μας soundtrack σε μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια που λατρέψαμε, και που μας γέμισαν συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια υψηλού επιπέδου οπτικοακουστική παραγωγή στην οποία θα συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά οι : Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, ΝΙΝΟ, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus και πολλοί ακόμη.

Την σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Ο Φοίβος έχοντας το «άγγιγμα του Μίδα» και ένα βήμα μπροστά από την εποχή του χαρακτηρίζεται από μία αξιοζήλευτη ικανότητα να συνδυάζει τις δημοφιλείς μουσικές τάσεις με τις καινοτόμες ιδέες του. Έχει συνεργαστεί με τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής που δικαίως εμπιστεύτηκαν το ένστικτο του και την γνώση του και να αναδεικνύει ταλέντα.

Με μοναδική ικανότητα παραγωγής και έμφυτο ταλέντο, ο Φοίβος κατόρθωσε να επιτύχει πρωτοφανή ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής μουσικής , με 1000 και πλέον τραγούδια, με βραβεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με διαχρονικές επιτυχίες και τραγούδια στην κορυφή των charts,με τραγούδια που έχτισαν καλλιτεχνικές προσωπικότητες και μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Το “Γεια” έφτασε στο Νο 1 των charts Ηνωμένων Πολιτειών και Αγγλίας (σύμφωνα με το επίσημο Billboard και τα Music WeekCharts), το «Πάραλος» ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μαζί με την φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 4.000.000 και με 1 multiplatinumalbum,1albumέξι φορές πλατινένιο, 2albums που έγιναν 4 φορές πλατινένια, 12 albums που έγιναν 2 φορές πλατινένια, 20 πλατινένιαalbums, ,και 18 χρυσά LP και cd singles.

Θα είμαστε όλοι εκεί σε μια συναυλία σταθμό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, σε ένα μουσικό ταξίδι μιας μοναδικής διαδρομής, μια exclusive εμπειρία για να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, για να χορέψουμε, να αναπολήσουμε, να ξανασυνδεθούμε με ότι ταξιδεύει το μυαλό και το σώμα και ότι δίνει ρυθμό στη Ζωή … ραντεβού στις 24.9.2012 «στην αυλή του παραδείσου»… και του Ο.Α.Κ.Α θα’ναι «όλα καλά» σε μια «φαινόμενο» συναυλία που «όνειρο θα’ναι» γιατί «δεν γίνεται» χωρίς «το χρώμα τ’ουρανού» και «όνειρα σαν τα πέταλα μιας ανεμώνας» μετά από «αυτό το καλοκαίρι» του 2012 , «εμείς» θα θυμόμαστε όσα «ζήσαμε»!!!
Εισιτήρια που ξεκινούν από 10 ευρώ για την μαγική «Φοίβος- All Star» βραδιά θα είναι άμεσα διαθέσιμα !!!
Συγκεκριμένα, η προπώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο 28 Απριλίου τόσο από φυσικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όσο και online για τους (όχι λίγους) αγοραστές από την επαρχία.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ !
Οσο εξελίσεται η προπώληση, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για τα “μαγικά χαρτάκια” που θα χαρίσουν μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες fans που αγαπούν το Ελληνικό τραγούδι, περισσότερα εισιτήρια για τη «Φοίβος-All Star» συναυλία τις 24ης Σεπτεμβρίου είναι τώρα διαθέσιμα, σε σημεία που θα εξυπηρετούν ακόμη περισσότερους στην επικράτεια, διαθέσιμα για την άμεση αγορά τους!
Σημεία προπώλησης είναι:
ALLOU ! FUN PARK (ΚΗΦΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ)

STER ΙΛΙΟΝ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 67A – ΊΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ )

STER ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΤΟΜΠΑΖΗ 15, ΠΥΛΑΙΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

STER PANTHEON (4Ο ΧΛΜ. ΛΕΩΦΟΡΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΩΗΝ Π. Ε. Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΘΗΝΑΣ, ΛΑΡΙΣΣΑ)

STER VESO MARE (ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ, ΠΑΤΡΑ)

TICKETHOUSE ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 (ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ)
και on line στο www.123tickets.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

**VIP Καθήμενοι 60,00 € (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου)
Καθήμενοι ( Α) 28,00 € (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου)
Καθήμενοι ( Β ) 25,00 € (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου)
Καθήμενοι ( Γ ) 20,00 € (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου)
Αρένα Ορθίων (earlybird) 10,00 € (η τιμή ισχύει για τα πρώτα 4.000 εισιτήρια)
Αρένα Ορθίων 15,00 € (η τιμή ισχύει μετά την εξάντληση των earlybird)

** Το VIP περιλαμβάνει:
Αναμνηστικό πάσο
Ξεχωριστή είσοδο
Parking

Τα πρώτα εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν στην αγορά θα είναι αφενός τα οικονομικότερα, (δηλαδή η early bird τιμή για την Αρένα του Σταδίου) και αφετέρου τα εισιτήρια των καθήμενων που αντιστοιχούν στις Θύρες και θέσεις με την καλύτερη ορατότητα δίνοντας με αυτό τον τρόπο προνομιακό προβάδισμα σε όσους προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους.

Πληροφορίες πρόσβασης με τα ΜΜΜ στο Ο.Α.Κ.Α.:
ΟΑΣΑ: Μαρούσι 441, 550, 602, Α7, Β7 , X14, X15, X40, M1
Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος ΗΣΑΠ: Σταθμός Ειρήνη, Σταθμός Νερατζιώτισσα |Προαστιακός: Σταθμός Νερατζιώτισσα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης