20 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010, 01:00
20 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων δράσης τους, οι Γιατροί του Κόσμου μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συναυλία με τη συμμετοχή κορυφαίων ελλήνων καλλιτεχνών, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, με τη συμμετοχή φίλων τραγουδιστών και της Ορχήστρας του Δρόμου θα συναντηθούν στη σκηνή του Θέατρου Πέτρας, στην Πετρούπολη, παρουσιάζοντας συνθέσεις και τραγούδια απ΄ όλη τη δισκογραφία τους.

Η συναυλία έχει ως σκοπό την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Τα 20 χρόνια ζωής - 20 χρόνια δράσης των Γιατρών του Κόσμου μεταφράζονται σε χιλιάδες φίλους, εθελοντές, μέλη, υποστηρικτές και πολίτες που στάθηκαν δίπλα τους και στήριξαν το έργο τους.

Στο διάστημα αυτό, οι εθελοντές δραστηριοποιήθηκαν σε δεκάδες επείγουσες ιατρικές αποστολές σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου και στην Ελλάδα, μεταφράζοντας την αλληλεγγύη σε αποτελεσματική βοήθεια προς τους πληθυσμούς οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο.
Στόχος των Γιατρών του Κόσμου από την αρχή της ίδρυσης τους είναι η άμεση και αποτελεσματική παροχή ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας σε εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Πληροφορίες:

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, φοιτητικό: 7 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου

Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis και στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010, 02:28