Με μεγάλη επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η μεγάλη συμμετοχική έκθεση GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με παράλληλο πρόγραμμα δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

80.000 επισκέπτες, κάθε ηλικίας, έδωσαν ραντεβού με την ιστορία και ανακάλυψαν, άλλοι εκ νέου και άλλοι για πρώτη φορά, την υπέροχη αυτή δεκαετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H έκθεση εισήγαγε τον επισκέπτη στην ελληνική δεκαετία του ’80, μέσα από μια διαδρομή που περιλάμβανε τέσσερις θεματικές κατηγορίες: την πολιτική, τις τέχνες, τον τρόπο ζωής και την τεχνολογία, και η οποία αναπτύχθηκε σε δεκατρία περίπτερα.

Το zougla.gr βρέθηκε στην έκθεση «GR80s: Η Ελλάδα του ’80 στην Τεχνόπολη» όπου μεταξύ άλλων τα επιτεύγματα  των ΜΜΕ εκείνης της δεκαετίας έδωσαν ξανά το παρών τους, προκαλώντας τη νοσταλγία σε όλους τους επισκέπτες και ειδικότερα σε όσους μεγάλωσαν εκείνη την εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιοδικά, Έντυπα, Βιβλία, Αφίσες (Cosmopolitan, Playboy, Αντιπληροφόρηση, Αφίσα ελεύθερου θεάτρου, Αφίσες από επιθεωρήσεις, Αφίσες από περιοδικά Μανίνα, Κατερίνα, Αφίσες ομάδων ποδοσφαίρου κ.α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης