Η Protasis music productions παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Θεολόγου Κάππου με τίτλο «Υπόγεια διάβαση».

Ο Θεολόγος Κάππος είναι ένας νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός που κινείται στο χώρο του ελληνικού εναλλακτικού ρόκ. Σπούδασε τραγούδι, πιάνο και θεωρητικά στην Αθήνα . Είναι καθηγητής σε ωδείο και διατηρεί μία ηλεκτρική μπάντα για τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία ζωντανή εμφάνιση τον άκουσε ο παραγωγός Άγγελος Σφακιανάκης και ξεκίνησαν την δισκογραφική τους συνεργασία . Η Υπόγεια διάβαση είναι ο καρπός μιάς πολύμηνης και δημιουργικής εργασίας στο στούντιο. Ο συνδυασμός της ορμής του ηλεκτρικού ήχου με τον λυρισμό των ακουστικών οργάνων δίνει στο άκουσμα του δίσκου μιά εναλλαγή που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή.

Τραγούδια ταξιδιάρικα ,ερωτικές μπαλάντες , στίχοι διαμαρτυρίας μέσα σε ρυθμικά κιθαριστικά riffs, παραδοσιακά όργανα σε ροκ περιβάλλον και η φωνή του Θεολόγου να κυριαρχεί δυναμική, αφηγηματική,ερωτική,νοσταλγική.

Έκπληξη αποτελεί η διασκευή της επιτυχίας των Στέλιου Φωτιάδη και Σαράντη Αλιβιζάτου «Μέχρι να γίνουμε άγγελοι» που το αγαπήσαμε τόσο από την φωνή της Γλυκερίας που μετετράπει σε ροκ μπαλάντα. Στο δίσκο συμμετέχουν: η Αναστασία Μουτσάτσου σε ένα ερωτικό ντουέτο, ο Νίκος Ζιώγαλας με τα μοναδικά φωνητικά του και ο MC Κωνσταντίνος Βούλγαρης σε μία δραματική rap απαγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές στο δίσκο είναι: σε στίχο οι: Θάνος Κοφινάς, Πάνος Μαλαχιάς, Άρης Παπαδόπουλος, Πάνος Σταθόγιαννης, Κώστας Φασουλάς, Θεολόγος Κάππος, Ξένια ντουρακοπούλου, Βασίλης Τριανταφυλλίδης

Σε μουσική: Πάνος Μαλαχιάς, Άρης Παπαδόπουλος, Τάσος Ιωαννίδης, Άγγελος Σφακιανάκης, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, Θεολόγος Κάππος, Ξένια Ντουρακοπούλου,

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Νίκος Παπαδόπουλος, Πάνος Μαλαχιάς: κιθάρες,
Λευτέρης Πουλιού: πιάνο,πλήκτρα,σαξόφωνο,
Νίκος Παπαναστασίου: ακορντεόν,
Μάνος Δελώτης: ηλεκτρικό μπάσο,
Άγγελος Παπαδάτος: κοντραμπάσο,
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα,
Βαγγέλης Καρίπης: percussion, τύμπανα,
Τριαντάφυλλος Βαβάτσικος: βιολί,
Κωνσταντίνος Μπουντούνης: τσέλο,
Γιάννης Καπετανάκης: κρητική λύρα,
Χρήστος Πολύδωρος: φυσαρμόνικα,
Γεωργία Κωνσταντίνου:φωνητικά

Artwork: Χρήστος Μαστοράκης, Φωτογραφίες: Άγγελος Σφακιανάκης, Ηχογραφήσεις,μίξεις,mastering: studio soundflakes

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον Θεολόγο Κάππο και την επιμέλεια της παραγωγής ο Άγγελος Σφακιανάκης.

Ακούστε το «Για τα μάτια σου μόνο» που έχει αγαπηθεί από το ραδιοφωνικό κοινό!

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης