Με μότο του τη «Συνέχεια», έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η 5η διοργάνωση του #KapaniProject επιστρέφει και πάλι δυναμικά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, με στόχο να συνεχίσει το αέναο ταξίδι της ζωής, της δράσης, της τέχνης, της επαφής.

 Η 5η διοργάνωση του Kapani Project (1-2/10), έρχεται για να γεμίσει τα στενά της αγοράς με live, dj sets και performances με καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και street food από την ομάδα Nomade et Sauvage και το Tonino pizzeria. Μια ομάδα που ταξιδεύει με αποσκευές τα μαγειρικά τους σκεύη και εργαλεία και στήνει μια ολόκληρη μαγειρική εμπειρία αποτελούμενη από ταβάδες, φωτιά και ωραίες γεύσεις, μαζί με την αυτούς που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα. Η είσοδος των επισκεπτών σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν, ενώ σημειώνεται ότι το Kapani Project τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα stages του Kapani Project, θα τα συναντήσετε στις οδούς Σπανδώνη και Βλάλη, και είναι αυτά που θα πλημμυρίσουν με μουσική το κέντρο της πόλης, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια μουσική εμπειρία διαφορετική, ανάλαφρη, ξέγνοιαστη, αστική, δοτική, ελεύθερη, ατίθαση και πάνω απ’ όλα γεμάτη κέφι και χαμόγελα. Οι εκδηλώσεις σήμερα ξεκινούν από τις 18.15 και θα διαρκέσουν έως και τα μεσάνυχτα, ενώ αύριο το «σήμα» θα δοθεί από τις 17.00.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης