Μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στην πλατεία Ελπίδος στα Πετράλωνα, το έργο «Αυτά που λέγονται» ανεβαίνει στο Λαύριο και στον χώρο της ΑΚΕΛ για μια και μόνο παράσταση, αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από την ομάδα Mannschaft.

Η Αστρούλα, κόρη οικογένειας από την Αθήνα, παντρεύεται με τον άνθρωπο που ήτανε μαζί από παιδιά. Ανήσυχη και περίεργη από την φύση της, νιώθει σε αυτήν την κομβική για την οικογένεια στιγμή, το μέλλον της να «κλειδώνεται» από τα δεσμά του γάμου και να χάνεται η ελευθερία, αλλά και ο ενθουσιασμός που είχε από παιδί. Ταυτόχρονα, αισθάνεται να τη βαραίνει πια η ζωή στην πρωτεύουσα και να γεννιέται μέσα της η επιθυμία της απόδρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γάμος και οικογένεια, έρωτας και πατρική εστία… αξίες που τίθενται υπό αμφισβήτηση σε μια διαφορετική ανάγνωση του μικρού αφηγήματος του Στρατή Μυριβήλη «Η Αστρούλα».


Ηθοποιοί
: Γιώργος Δρίβας, Βίκυ Λέκκα, Μελαχρινός Βελέντζας, Βίβιαν Πανταζή, Βίκυ Τριανταφύλλου, Δανάη Ντέμου, Αριάδνη Μιχαηλάρη, Μαντώ Γιαννίκου, Νατάσσα Στεφανάτου, Φιλιώ Σταματοπούλου

Σκηνοθεσία/ Δραματουργική Επεξεργασία/ Σκηνικά: Γιώργος Σίμωνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοστούμια: Τώνια Ράλλη
Κούκλες κατασκευές: Αλέξανδρος Λόγγος

Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήριο: 5 ευρώ (ενιαίο)
Ώρα έναρξης: 21.00
ΑΚΕΛ – ΛΑΥΡΙΟ

Δείτε φωτογραφίες και video από τις παραστάσεις στα Πετράλωνα

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης