Ο παραγωγός του Χόλιγουντ Steve Bing, ο οποίος χρηματοδότησε την ταινία με τον Τομ Χανκς «Πολικό Εξπρές» και απέκτησε ένα παιδί με τη Bρετανίδα ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, πέθανε σε ηλικία 55 ετών, αναφέρουν χθεσινά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα με ειδήσεις που αφορούν τον χώρο της σόου μπίζνες, ο Bing  έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 27ο όροφο ενός κτηρίου με πολυτελή διαμερίσματα, στην συνοικία Σέντσουρι Σίτι του Λος Άντζελες. Το ρεπορτάζ επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο AFP ότι στο συγκεκριμένο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός άνδρα περίπου 50 ετών του οποίου δεν αποκάλυψε την ταυτότητα.

Τόσο η ηλικία όσο και το σημείο όπου βρέθηκε ταιριάζουν με το ρεπορτάζ του TMZ.

Εκτός από την παραγωγή και τη χρηματοδότηση ταινιών όπως η ταινία δράσης με τον Σιλβέστερ Σταλόνε «Πιάστε τον Κάρτερ» και το μουσικό ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε «Shine a Light», ο Μπινγκ συμμετείχε ως σεναριογράφος στην κωμωδία του 2003 «Kangaroo Jack».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου όταν το 2004 επένδυσε πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια στην ταινία «Πολικό Εξπρές», η οποία έκανε παγκόσμιες εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπινγκ ήταν επίσης γνωστός κτηματομεσίτης, είχε φιλανθρωπικό έργο και ήταν μέγας χορηγός του Δημοκρατικού Κόμματος.

Υποστηρικτής και φίλος του Μπιλ Κλίντον επί σειρά ετών ο Μπινγκ είχε παραχωρήσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ το ιδιωτικό του τζετ το 2009 για μια αποστολή στη Βόρεια Κορέα για την απελευθέρωση δύο Αμερικανών δημοσιογράφων.

Σε ηλικία 18 ετών κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια απο τον παππού του, τον μεγιστάνα κτηματομεσίτη Λίο Σ.Μπινγκ.

Απέκτησε δύο παιδιά–τον Ντέμιαν με την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ και την Κίρα με την επαγγελματία τενίστρια Λίζα Μπόντερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ και της ιστοσελίδας The Wrap, έπασχε από κατάθλιψη και ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών του δεν απάντησε σε αίτημα του AFP για να σχολιάσει.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης