Άγαμοι Θύται: «Αλλιώς δεν γίνεται»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2010, 08:00
Άγαμοι Θύται: «Αλλιώς δεν γίνεται»
Τα νέα μέτρα πάρθηκαν, τώρα Άγαμοι Θύται

Στην ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ Παρασκευή 9, Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Απριλίου

Σε νέα θητεία και με τα νέα μέτρα οι Άγαμοι Θύται παρουσιάζουν το κωμικόν, μουσικόν, σατιρικόν θέαμα «Αλλιώς δεν γίνεται». Θέαμα χορταστικό, εφάμιλλο των Ευρωπαϊκών και ακόμα οδυνηρότερο, με γέλιο, διπλή όραση, καλλιγραφίες, εμπνεύσεις από την καθημερινότητα και τον έντιμο δημόσιο βίο των Καγιέν και των λαμογιέν.

Ητοι: Οι Άγαμοι Θύται ξαναχτυπούν ανανεωμένοι ξαναμονταρισμένοι, ενισχυμένοι και με μπότοξ αυτοσαρκασμού στην ΠΑΤΡΑ 9,10,11 Απριλίου, χάριν του εθνικού συμφέροντος. Σαρωτικοί με διαφανείς κουκούλες, τρύπιες χύτρες ταχύτητας, λαχανί και πράσινη ανάπτυξη, ανελέητοι σαν ΣΔΟΕ της σάτιρας και λυρικοί σαν νέοι υφυπουργοί περιβάλλοντος, ξαναβγαίνουν μπροστά για να διεκδικήσουν μερίδιο δημοσιότητας στις δημοσκοπήσεις.

Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο γενικό κουμάντο, όπως πάντα, και με την αρωγή της ιστορικής φράξιας των Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλας Μανισάνου, Στάθη Παχίδη, Χρήστου Μητρέντζη.

Μαζί τους κι εξ αδιαιρέτου οι: Μπέσυ Μάλφα, Ταξιάρχης Χάνος Κρατερός Κατσούλης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Άλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Cabaret Balkan, σε μια δυναμική, υπερκομματική συνεργασία, με πνευστά, μπουριά, και άλλα όπλα μαζικής ηχητικής καταστροφής και με γενικό σύνθημα: ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε.


Διανομή
Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Κείμενα: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμενος, Χρήστος Τολιάδης, Ταξιάρχης Χάνος.
Χορογραφίες: Μπέσυ Μάλφα , Ελευθερία Κόμη.
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Στεφανίδης, V. Gatz.
Παραγωγή: Νίκος Στεφανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης.Στην ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ-ΧΑΡΑΜΑ Παρασκευή 9,Σάββατο 10, Κυριακή 11 Απριλίου στις 22.00

Ακτή Δυμαίων 53 τηλ. 2610318180, 312979

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2010, 08:00