…Με τη Νικόλ Κονστάντε

Ένα πολυτάλαντο κορίτσι, Ελληνίδα της διασποράς, δείχνει ταυτόχρονα τη ζωγραφική της και τραγουδάει στο Αγγέλων Βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Άγγελοι Παντού» θα δούμε έργα της εικονογράφου και ζωγράφου, με χρήση ποικίλων υλικών και τεχνικών σε διαφορετικά υλικά (ξύλο, καμβά, μαγνήτη, πλαστικό). Πολλά εμπνευσμένα από την ελληνική ποίηση και τη βυζαντινή τέχνη, κι άλλα από προσωπικούς ρυθμούς και σκέψεις.

Διάρκεια έκθεσης: 3-9 Οκτώβρη
Εγκαίνια: 3 Οκτώβρη, ώρα: 20.00

Στην μουσική παράσταση «Αναπνοή μου» θα ζήσουμε ένα ταξίδι αναπολήσεων με τζαζ και ελληνικό ελαφρό τραγούδι, μια αναπνοή από το σήμερα και την καθημερινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νικόλ Κονστάντε επιλέγει τα τα πιο αγαπημένα τραγούδια του George Gershwin, του Cole Porter και των Ελλήνων συνθετών Γιώργου Μουζάκη και Μιχάλη Σουγιούλ, σε μια εξαιρετικά πρωτότυπη μουσική συνάντηση του παρελθόντος της Ευρώπης με της Αμερικής από τις αρχές και μέσα του 20ού αιώνα, όπου η νοσταλγία και το όνειρο απογειώνει για το πιο γλυκό ταξίδι. Στο πιάνο, και σε μουσικούς αυτοσχεδιασμούς ο Σάββας Ρακιντζάκης.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Από την Τρίτη 4 έως το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 21.00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 15 € με ένα ποτήρι κρασί

Η Νικόλ Κονστάντε γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Βιέννη και ζει στο Όσλο της Νορβηγίας. Διδάσκει, σπουδάζει και ασκεί την εικαστική τέχνη επαγγελματικά, με στόχο της την εμβάθυνση και διάδοση της ελληνικής τέχνης στο εξωτερικό.

Την Νικόλ Κονστάντε θα συναντήσουμε και πάλι στο Αγγέλων Βήμα την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011 και την Κυριακή 1, Ιανουαρίου 2012 για να γιορτάσουμε μαζί ένα Jazzy Xmas!

Λόγω περιορισμένων θέσεων και για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 210 5242211 & 210 5242213, καθημερινά από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 18.00 μέχρι τις 22.00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης