Ακυρώθηκε και η τρίτη μέρα του Rockwave Festival

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009, 18:10
Ακυρώθηκε και η τρίτη μέρα του Rockwave Festival

Μετά την ακύρωση των χθεσινών προγραμματισμένων συναυλιών στο Terra Vibe στο πλαίσιο του φετινού Rockwave Festival, η διοργανώτρια εταιρία, Didi Music, ανακοίνωσε με το ακόλουθο δελτίο Τύπου ότι ακυρώνεται τι πρόγραμμα και της τρίτης μέρας του φεστιβάλ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 29/06/2009 ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ 3Η ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ROCKWAVE FESTIVAL

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες από το προσωπικό του Festival, μετά την ακύρωση της δεύτερης μέρας του Rockwave Festival, αποκαταστάθηκαν όλες οι καταστροφές, ώστε να πραγματοποιηθεί σήμερα η τρίτη μέρα του Festival.

Σήμερα , την τρίτη μέρα του Festival στις 12:53 πραγματοποιήθηκε νέα έντονη βροχόπτωση για 50 λεπτά, έως 13:47. Με την έγκαιρη κινητοποίηση όλου του προσωπικού του Festival αποφεύχθηκαν οι ζημιές.

Στις 17:14 νέα ηλεκτρική καταιγίδα χτύπησε την περιοχή της Μαλακάσας για δεύτερη φορά που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε, σεβόμενοι το κοινό και τους καλλιτέχνες, σε ακύρωση της τρίτης μέρας του Festival.

Καταβάλλουμε έντονες προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί η τέταρτη μέρα του Festival. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις στα επίσημα site: www.rockwavefestival.gr |www.didimusic.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009, 18:10