Οι Queen & Adam Lambert, η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys), ο Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams) και οι OneRepublic είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο φετινό Φεστιβάλ Global Citizen στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης.

Το 8ο Global Citizen Festival διοργανώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου με πολλές ακόμη συμμετοχές, όπως H.E.R., Κάρολ Κινγκ, French Montana, Jon Batiste & Stay Human.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του Ντέμπορα Λι – Φέρνες θα επιστρέψουν ως οικοδεσπότες του Φεστιβάλ με συμπαρουσιαστές τους ηθοποιούς, Ματ Μπόμερ, Ράμι Μάλεκ, Φόρεστ Γουίτακερ, τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Έλβις Ντουράν και τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές, Μπιλ Νάι και Τζόι Ριντ.

Η Global Citizen, πλατφόρμα κοινωνικής δράσης για μια παγκόσμια γενιά που θέλει να επιλύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμο στοχεύει στην εξάλειψη της ακραίας φτώχειας.

Το Φεστιβάλ “ενθαρρύνει τους “πολίτες του κόσμου” να δυναμώσουν το κίνημα για τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας, καλώντας τους ηγέτες του κόσμου να καταπολεμήσουν τις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του HIV και AIDS και της πολιομυελίτιδας, να ενδυναμώσουν τις γυναίκες και τα κορίτσια, να καταπολεμήσουν τη ρύπανση των πλαστικών και να παράσχουν ποιοτική εκπαίδευση σε όλους”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν, αλλά το κοινό μπορεί να κερδίσει εισιτήρια προσφέροντας κοινοτικές υπηρεσίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης