Η ανθολογία στίχων του Λου Ριντ «I’ll Be Your Mirror: Collected Lyrics» θα επανακυκλοφορήσει σε νέα έκδοση από τον εκδοτικό οίκο Faber & Faber.

Η Αμερικανίδα μουσικός και καλλιτέχνις, Λόρι Άντερσον, ο Αμερικανο-Ιταλός σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορσέζε και ο εκδότης Τζέιμς Άτλας συνεισφέρουν στη νέα έκδοση με τους προλόγους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον νέο τόμο περιλαμβάνονται επίσης οι στίχοι του τελευταίου άλμπουμ του Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού της ροκ, με τίτλο «Lulu», συνεργασία με τους Metallica.

Το ανανεωμένο «I’ll Be Your Mirror: Collected Lyrics» θα είναι διαθέσιμο σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και θα κυκλοφορήσει σε 250 αντίτυπα.

Στην ανθολογία περιλαμβάνονται οι στίχοι του συνόλου του έργου του σημαντικού στιχουργού της εποχής του της εποχής rock n roll,, από τα χρόνια του Ριντ στους Velvet Underground, από τα σόλο άλμπουμ του Transformer, Berlin, Sally Can’t Dance , New York, καθώς και από το κύκνειο άσμα του, Lulu του 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα εφέτος, η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης για τις Παραστατικές Τέχνες δημιούργησε ένα νέο αρχείο του Λου Ριντ, που καταγράφει τη ζωή του από τις πρώτες μέρες της μπάντας που είχε ιδρύσει στο γυμνάσιο μέχρι τον θάνατό του.

Το βιβλίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης