Η νέα πρωτότυπη παράσταση του κουκλοΘΕΑΤΡΟΥ της Αλεξίας Αλεξίου που γοητεύει ήδη μικρούς και μεγάλους θεατές, στο Θέατρο του Ήλιου, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Δύο εμψυχώτριες που αλλάζουν ρόλους και πολλά χαρτόκουτα που αλλάζουν χρήσεις, μεταμορφώνονται, ανακυκλώνονται, δημιουργούν συνεχώς νέες εικόνες και στήνουν τον κόσμο όπου δύο χάρτινες συσκευασίες θα γνωριστούν, θα ερωτευθούν, θα  χωρίσουν και θα ξεκινήσει η περιπέτεια  για να ξαναβρεθούν και να ανακυκλωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο διαφορετικές πορείες που παίρνουν από ανθρώπινο χέρι τα οδηγούν το ένα σ ένα ταξίδι προς τη χωματερή και το άλλο σ ένα ταξίδι προς το εργοστάσιο ανακύκλωσης. Θα βρουν το άλλο τους μισό;

Το ταξίδι του μικρού κουτιού γάλακτος που ξεκινάει να βρει την «καλή» του περιγράφεται με τις τεχνικές του σωματικού θεάτρου, της παντομίμας, του κουκλοθέατρου, του θεάτρου σκιών και είναι γεμάτο με φανταστικές εικόνες, χιούμορ, δράση και  υπέροχη μουσική.

Μία πρωτότυπη παράσταση που θα διασκεδάσει, θα συγκινήσει και θα ευαισθητοποιήσει με τα οικολογικά της μηνύματα τους μικρούς -άνω των 3 ετών- και μεγάλους θεατές,  σε θέματα προστασίας του πλανήτη μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδέα – Σενάριο – Σκηνοθεσία: Αλεξία Αλεξίου

Κινησιολογική-Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντώνης Κουτρουμπής

Μουσική   Σύνθεση: Μηνάς Εμμανουήλ

Κούκλες – Σκηνικά: Στάθης Μαρκόπουλος

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Παίζουν: Αλεξία Αλεξίου , Φανή Αδαμίδου

Παραγωγή:« ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ»

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ  :  Φρυνίχου 10 Πλάκα, τηλ. 210 -3232591.

κάθε    Σάββατο  στις 4 μ.μ. , Παραστάσεις μέχρι 11/4.Καθημερινές για σχολεία μέχρι και Μάιο. Κρατήσεις στο 210-3227507 ή  6937714733.

Διάρκεια : 50 λεπτά.     Εισ.  12  ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης