Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Matrix

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 17:09
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Matrix

Το 2019 σε λίγες ημέρες θα είναι παρελθόν και η Warner Bros προχώρησε σε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό που κάνει για τα πρώτα χρόνια της επόμενης δεκαετίας. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η τέταρτη ταινία του Matrix, με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου του 2021, δηλαδή 18 χρόνια μετά την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2003.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει η Lana Wachowski που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι σε εκείνη την ημερομηνία έχει οριστεί και η πρεμιέρα του 4ου John Wick, αλλά, όπως σημειώνει το Winter is Coming, κάποια αλλαγή θα γίνει μέχρι τότε, ώστε να μην πέσουν οι δύο ταινίες του Κιάνου Ριβς η μία πάνω στην άλλη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και την τύχη που θα έχει η ταινία του Flash, με τον Ezra Miller. Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, τώρα δόθηκε νέα ημερομηνία για την 1η Ιουλίου του 2022, με τον Andy Muschietti να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Σε άλλες ειδήσεις, η Warner Bros. ξεκινάει τη νέα ταινία Mortal Kombat από το Μάρτιο του 2021 μέχρι την 15η Ιανουαρίου του 2021 και απέσυρε από τον προγραμματισμό της την ταινία του Taika Waititi με το κλασικό anime Akira.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 17:09