Το πρώτο βήμα του στον κόσμο της λογοτεχνίας κάνει ο Τζιμ Κάρεϊ, ως συγγραφέας της αναμενόμενης νουβέλας «Memoirs and Misinformation (Αναμνήσεις και Παραπληροφόρηση)».
    
Γραμμένο σε συνεργασία με τον συγγραφέα Ντάνα Βάχον (Dana Vachon), το μυθιστόρημα περιγράφεται ως μία «ημι-αυτοβιογραφική αποδόμηση μιας περσόνας».
    
«Ο Κάρεϊ και ο Βάχον έχουν φιλοτεχνήσει μια αφήγηση για την υποκριτική, το Χόλιγουντ, τους ατζέντηδες, τη διασημότητα, το προνόμιο να κάνεις κάτι, τη φιλία, τη μοναξιά, το ειδύλλιο, την εξάρτηση από το να είσαι σχετικός με τις εκάστοτε τάσεις, τον φόβο να σε ξεχάσουν, το να μεγαλώνεις στο Καναδά και ένα κατακλυσμιαίων διαστάσεων τέλος του κόσμου – Αποκάλυψη, εσωτερική και εξωτερική» σημειώνεται στην ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Alfred A. Knopf, εκδότη του μυθιστορήματος.
    
Ο 57χρονος ηθοποιός θα κάνει τουρνέ για την προώθηση του λογοτεχνήματός του. Και το στέλεχος του εκδοτικού οίκου Σόνι Μέχτα τόνισε ότι «ο Τζιμ Κάρεϊ έχει γράψει μια νουβέλα που αποκαλύπτει περισσότερα για τη ζωή του από ό,τι θα μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε απομνημονεύματα. Είναι ένα διεισδυτικό και πολύ διασκεδαστικό βιβλίο για την αψίδα της φήμης, καθώς και μια ματιά μέσα στο μυαλό ενός καλλιτέχνη, στη ζωή η οποία τον διαμόρφωσε και στο κόσμο στον οποίο βρίσκεται».
    
«Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει και όλα είναι αλήθεια» πρόσθεσε ο Κάρεϊ.
    
Το «Memoirs and Misinformation» θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου.
  
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης