Νέα ημερομηνία: Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Αναβλήθηκε λόγω ξαφνικής καταρρακτώδους βροχής η χθεσινή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια και της μπάντας του στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Η βροχή ξεκίνησε λίγο πριν βγει το συγκρότημα στη σκηνή και η έντασή της κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοφανής και εντελώς απρόσμενη βροχόπτωση προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε όλη τη δυτική περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, ματαιώνοντας ταυτόχρονα τα σχέδια των πολλών φίλων των Maraveyas Ilegal που είχαν συγκεντρωθεί στη Μονή Λαζαριστών για να τους απολαύσουν ζωντανά στη μοναδική καλοκαιρινή τους συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τη βροχή, το κοινό επέμενε έντονα για την πραγματοποίηση της συναυλίας, κάτι που ήταν προφανώς αδύνατο για λόγους ασφαλείας.

Ως εκ τούτου, ο Κωστής Μαραβέγιας ευχαριστεί τους φίλους που συγκεντρώθηκαν χθες στη Μονή Λαζαριστών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας ορίστηκε η Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009 και πάλι στη Μονή Λαζαριστών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα εισιτήριά τους. Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης