Ανοιχτό στο κοινό το «Bread & Butter» στο Βερολίνο

Ανοιχτό στο κοινό το «Bread & Butter» στο Βερολίνο
Το show «Bread & Butter» στο Βερολίνο είναι ένα «show τάσεων». Εμψυχώνει τους καταναλωτές να έλθουν σε προσωπική επαφή με φίρμες μόδας. Το εφετινό του θέμα είναι «Now» (Τώρα) και είναι για πρώτη φορά ανοιχτό στο κοινό.

Ζήτησαν από τους Craig & Karl - το ντουέτο σχεδιαστών Κρεγκ Ρέντμαν και Καρλ Μάιερ, οι οποίοι παρότι ο πρώτος ζει στη Νέα Υόρκη και ο δεύτερος στο Λονδίνο συνεργάζονται καθημερινά - να σχεδιάσουν μια θαρραλέα προσέγγιση σε αυτό που λέμε «ταυτότητα» και στο γραφιστικό ντιζάιν. Οι Κρεγκ και Καρλ ήλθαν με ένα διπλό «&», κατακερματισμένο σε μια σύγκρουση υφών για να δώσουν την ιδέα ενός συνεχώς εξελισσόμενου «τώρα». Εξέλιξαν μια «γλώσσα» στο στυλ των emojis, συνδυάζοντας στοιχεία από τη μόδα, τη μουσική, το φαγητό και την πόλη του Βερολίνου.

«Η ιδέα του διπλού “ &”... αναφέρεται στη δημοκρατική και χωρίς διάθεση αποκλεισμών προσέγγιση του event. Δεν είναι πια αποκλειστικά για τους εμπλεκόμενους με τον συγκεκριμένο βιομηχανικό κλάδο. Πλέον, είναι bread & butter & εσείς, το κοινό» εξήγησαν στο Designboom οι Κρεγκ και Καρλ.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, 09:52