… του Θοδωρή Αθερίδη

Στην Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Από Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Από Μακριά» του Θοδωρή Αθερίδη, μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Μικρό Παλλάς στην Αθήνα, ανεβαίνει από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αριστοτέλειο.

Ένα έργο γραμμένο με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαισθησία, που θέτει ερωτήματα και δίνει απαντήσεις σε ένα σουρεαλιστικό, φουτουριστικό τοπίο του μέλλοντος.

Υπάρχει άλλος τρόπος να γυρίσει κάποιος το χρόνο πίσω, εκτός από τα Botox; Πόσο μπορείς να συγκινηθείς από το δράμα της αγέννητης κόρης σου; Πώς αντιδρά ένας σκηνοθέτης όταν δεν αναγνωρίζει πια την παράστασή του; Πού θα φυλάνε τα «μαύρα» χρήματά τους οι υπεραθλητές του μέλλοντος; Είναι σωστή η άποψη του Αϊνστάιν για την πραγματικότητα ή οι ποιητές μπορούν να δουν πιο μακριά στο μέλλον; Πού μπορεί να έχει πάει κάποιος όταν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης; Σ’ αυτά τα ερωτήματα αλλά και σε πολλά άλλα προσπαθεί να απαντήσει ο Αθερίδης κι η παρέα του. Τα κακά νέα είναι ότι αυτή τη φορά θα χρειαστούν τη βοήθειά σας… Γι’ αυτό, καλό είναι να προσέξετε πού θα καθίσετε.. Οι απαντήσεις βέβαια στο τέλος ίσως έρθουν απ’ όπου ήρθαν και οι ερωτήσεις.. Από μακριά…

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Θοδωρής Αθερίδης, Μένια Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Χρήστος Πλαΐνης, Χρήστος Σαπουτζής.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Σκηνικά – Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειο (Εθνικής Αμύνης 2 – τηλέφωνο 2310262051)

Προπώληση εισιτηρίων: Στο ταμείο του θεάτρου.

Ώρες ταμείου: Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 – 14:00 & 19:00 – 22:00

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 21:15

Σάββατο και Κυριακή: 18:15 και 21:15

Εισιτήρια: 24 ευρώ, φοιτητικό 17 ευρώ

Διαβάστε επίσης:
Πρεμιέρα… «Από Μακριά»…, 1 Μαρτίου 2010, 16:38

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης