«Από Μακριά» στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 07:57
 «Από Μακριά» στη Θεσσαλονίκη
Από τις 25 Φεβρουαρίου 2010 μέχρι την Κυριακή των Βαΐων
στο θέατρο Αριστοτέλειο

Τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα έως τις 21 Φεβρουαρίου 2010


Το «Από Μακριά» του Θοδωρή Αθερίδη, μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Μικρό Παλλάς, ανεβαίνει από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειο.

Το έργο του Θοδωρή Αθερίδη, γραμμένο με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαισθησία, βάζει ερωτήματα και δίνει απαντήσεις σε ένα σουρεαλιστικό φουτουριστικό τοπίο του μέλλοντος.

Υπάρχει άλλος τρόπος να γυρίσει κάποιος τον χρόνο πίσω, εκτός από τα Botox; Πόσο μπορείς να συγκινηθείς από το δράμα της αγέννητης κόρης σου; Πώς αντιδρά ένας σκηνοθέτης, όταν δεν αναγνωρίζει πια την παράστασή του; Πού θα φυλούν τα «μαύρα» χρήματά τους οι υπεραθλητές του μέλλοντος; Είναι σωστή η άποψη του Αϊνστάιν για την πραγματικότητα ή οι ποιητές μπορούν να δουν πιο μακριά στο μέλλον; Πού μπορεί να έχει πάει κάποιος, όταν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης; Σ’ αυτά τα ερωτήματα αλλά και σε πολλά άλλα προσπαθεί να απαντήσει ο Αθερίδης κι η παρέα του. Τα κακά νέα είναι ότι αυτή τη φορά θα χρειαστούν τη βοήθειά σας… Γι’ αυτό, καλό είναι να προσέξετε πού θα καθίσετε.. Οι απαντήσεις βέβαια στο τέλος ίσως έρθουν απ’ όπου ήρθαν και οι ερωτήσεις... Από μακριά…

Σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης και μαζί του παίζουν (αλφαβητικά) Μένια Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Τηλέμαχος Κρεββάικας, Χρήστος Πλαΐνης, Χρήστος Σαπουτζής. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Μανόλη Παντελιδάκη.


ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, CityLink
Τηλ.: 2103210025


ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ
Εθνικής Αμύνης 2
Τηλ.: 2310262051

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 08:11