Όλο απορία, ξύνουν το κεφάλι τους οι θαυμαστές της ράπερ Νίκι Μινάζ μπροστά στο κέρινο ομοίωμά της στο μουσείο της «Μαντάμ Τισό» του Βερολίνου, σύμφωνα με τo Page Six.

«Αυτό το κέρινο ομοίωμα της Νίκι Μινάζ την κάνει να μοιάζει με την κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι μιας οικογένειας. Κάντε άλλη μια προσπάθεια, εδώ» έγραψε ένας απογοητευμένος θαυμαστής της. «Το καινούργιο κέρινο ομοίωμα της Νίκι Μινάζ στο Βερολίνο έπρεπε επί τούτου να είναι απαίσιο, σωστά καταλαβαίνω; Δεν υπάρχει περίπτωση να πίστευαν ότι ήταν καλό!» έγραψε ένας άλλος απογοητευμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές φορές στο παρελθόν το «Μαντάμ Τισό» έχει δεχθεί επικρίσεις για τις ανακριβείς αναπαραστάσεις πολλών διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Τομ Μπρέιντι και Μπιγιονσέ (την τελευταία, αρκετές φορές μέχρι που κατάφεραν τη σωστή απόδοση, πέρυσι). Το πρώτο κέρινο ομοίωμα της Μινάζ παρουσιάστηκε στο «Μαντάμ Τισό» του Λας Βέγκας, το 2015. Αν και πολλοί χαρακτήρισαν προκλητική την πόζα -κάτι το οποίο μπορεί να ειπωθεί και για το πρόσφατο ομοίωμα στο Βερολίνο- η ίδια η Μινάζ το είχε εγκρίνει, με δήλωσή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης