Η Αρλέτα επιστρέφει και πάλι στο Βόλο μετά από τέσσερα χρόνια.

Τότε δεν κατάφερε να τραγουδήσει για το κοινό του Βόλου αφού λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας στο χειμερινό Δημοτικό θέατρο της πόλης, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη στο χειρουργείο να την κρατήσουν στην ζωή. Και τα κατάφεραν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21.15 η Αρλέτα θα ανέβει στην σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα» έχοντας μαζί της τους μουσικούς Βασίλη Ρακόπουλο, Ηλία Κατελάνο, Ντίνο Αποστόλου αλλά και την Παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου – στο πιάνο η Κάτια Τζιουμάκη – υπό την διεύθυνση της Αναστασίας Μπάρδα.

Μετά από επιθυμία της, μέρος των εσόδων θα δοθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων [ΕΛΕΠΑΠ] του Βόλου.

Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H προπώληση εισιτηρίων [15 ευρώ] γίνεται από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον» τηλ. 24210 32818 τον «Δίαυλο» [Τοπάλη 14] Βιβλιοπωλείο-Καφενείο «Χάρτα» [Σκενδεράνη 16] Δισκοπωλείο «Classic» [Ερμού 187] και από τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά, τηλ. 24280 97030.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης