Για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ θα τραγουδήσει η Αρλέτα την Τετάρτη στον Βόλο. Σημειώνεται ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια επιστρέφει στην πόλη τέσσερα χρόνια μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη πριν από τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει.

Η Αρλέτα μίλησε για το περιστατικό αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης. Ήταν 11 Φεβρουαρίου του 2008, τρία λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας στο Δημοτικό θέατρο Βόλου, όταν η Αρλέτα υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όλη την νύχτα οι γιατροί έδωσαν μάχη στο χειρουργείο για να την κρατήσουν στη ζωή. Πέρασε αρκετούς μήνες παλεύοντας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Βόλο και σε νοσοκομεία της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ότι σώθηκα είναι σίγουρα θαύμα», είπε η Αρλέτα. «Έκανα ένα χρόνο να σταθώ στα πόδια μου και έμεινα έξι μήνες στα νοσοκομεία. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Βγήκα από τα “πέτρινα χρόνια” μου με χρέη προς όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς, ως τον τελευταίο που μου έστειλε e-mail ή έκανε μια προσευχή όταν την χρειαζόμουν τόσο. Και ήταν πολλοί, περισσότεροι από όσους θα μπορούσα να φανταστώ. Ζητώ συγνώμη δεν το ήξερα! Ελπίζω κάτι να τους προσφέρω και εγώ με το τραγούδι μου. Και πάλι χαίρετε φίλοι μου. Ευχαριστώ από καρδιάς», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με την πολιτικο-οικονομική κατάσταση της χώρας, η Αρλέτα ευχήθηκε οι Έλληνες να μην θελήσουν να πέσουν στη θάλασσα χωρίς σωσίβιο, φέρνοντας μας αναμνήσεις από το κλασικό της τραγούδι «Το μπαρ το ναυάγιο». Μάλιστα, όπως δήλωσε, θεωρεί ότι θα γίνει το θαύμα, όπως και στην περίπτωση της υγείας της και αυτός ο τόπος θα σταθεί και πάλι στα πόδια του, ενώ επισήμανε πως οι καλλιτέχνες είναι οι πρώτοι που πλήττονται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Αναφορικά με τη συναυλία, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21.25 , η Αρλέτα θα ανέβει στην σκηνή του θερινού Δημοτικού θεάτρου «Μελίνα» του Βόλου, λέγοντας μας την φράση -τίτλο της συναυλίας- «Και πάλι χαίρετε!». Μαζί της οι μουσικοί Βασίλης Ρακόπουλος, Ηλίας Κατελάνος, Ντίνος Αποστόλου και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με την πιανίστα Κάτια Τζιουμάκη και την μαέστρο Αναστασία Μπάρδα. Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η προπώληση γίνεται από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον» τηλ.24210 32818, το Δισκοπωλείο «Classic» [Ερμού 187], το Βιβλιοπωλείο-καφενείο «Χάρτα» [Σκενδεράνη 16] και από τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά τηλ. 24280 97030.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου:

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: e-volos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης