Το δεύτερο σε σειρά Athens Tattoo Expo που πραγματοποιείται στις 7-8 Οκτωβρίου 2017, στο εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πόλης, έρχεται για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην ελληνική κοινότητα των tattoo artists & enthusiasts να αναδείξουν τη δουλειά τους και την τέχνη τους.

Το Athens Tattoo Expo είναι ένα national event, στο οποίο παίρνουν μέρος 80 από τους καλύτερους tattoo artists της χώρας. Η διήμερη έκθεση που αφιερώνεται στην τέχνη των tattoo, είναι μια πρωτοβουλία της Red and White productions, η οποία είναι και η διοργανώτρια ομάδα του Athens International Tatoo Convention, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τατουάζ στην Ευρώπη. Αν και το Athens Tattoo Expo αποτελεί event μικρότερης εμβέλειας, έχει στόχο να αναδείξει την πιο art και περισσότερο supreme πλευρά της ελληνικής κοινότητας tattoo, πηγαίνοντάς την ένα βήμα παραπέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του διημέρου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη δουλειά των καλύτερων artists σε live tattooing acts, tattoo contests, dj sets, live bands, graffiti shows, bike and skate shows, body painting και εντυπωσιακά acrobatics!

Διαβάστε περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης