Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2016 συνεχίζει ακάθεκτο για 12 συνεχόμενη χρονιά! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης όπου οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του θεάτρου αποτελούν εγγύηση για ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.

Το φετινό φεστιβάλ δίνει βαρύτητα στην ελεύθερη έκφραση και στον πειραματισμό εισάγοντας το Street Dance Theater Awards 2016. Προσκαλούμε τους καλλιτεχνικά ανήσυχους χορευτές / χορογράφους να πειραματιστούν και να παρουσιάσουν Street Dance Χοροθέατρα χωρίς κανόνες και περιορισμούς αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι χορός είναι πάνω απ’ όλα τέχνη. Χορευτές / χορογράφοι διεθνούς φήμης θα αποτελούν την κριτική επιτροπή που θα διαλέξει και θα απονέμει τα 3 τιμητικά βραβεία Street Dance Theater Awards 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φεστιβάλ στο τομέα των breakdance battles φιλοξενεί τον επίσημο παγκόσμιο προκριματικό World Bboy Classic 2 vs 2 qualifier όπου οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα τελικά στην Ολλανδία. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 2 VS 2 μέχρι 12 ετών και το Φεστιβάλ θα τελειώσει με το 5 vs 5 All Style Battle όπου μπορούν να συμμετάσχουν χορευτές όλων των Street Styles. Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 3000€!!!!


Δείτε περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης