Ανταπόκριση  Αναΐς Βάθη- Βρυξέλλες

Το Connect Your City, επεκτείνει το δίκτυο του στην πρωτεύουσα της Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 20:00, διοργανώνει στον πολυχώρο CAPITAL το πρώτο του Welcome Event. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τον κόσμο των Βρυξελλών καθώς και τους Έλληνες που διαμένουν εκεί για τις επερχόμενες δράσεις του οργανισμού, καθώς επίσης να δώσει το βήμα σε νέους με όραμα να μοιραστούν μαζί μας τις επιθυμίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νέους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής του Βελγίου, να αλληλεπιδράσουν δημιουργώντας νέες επαφές και να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά και δημιουργικά σεμινάρια του CONNECT BRUSSELS.

Όπως εξηγεί ο Σάββας Χρυσαφίνης, ο υπεύθυνος του προγράμματος:

« Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι δράσεις μας αποκτούν ένα νέο σπίτι στην καρδιά της Ευρώπης & της πόλης των Βρυξελλών. Στόχος μας είναι το πρόγραμμα να αποκτήσει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, να διευρύνει τις δράσεις του και να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους νέους της Ευρώπης να αποκτήσουν μια κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα, να ανταλλάξουν ιδέες, γνώσεις και να διευρύνουν το πολιτισμικό τους υπόβαθρο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ευστάθιος Ζίκος ως επιστημονικός διεθυντής του CONNECT BRUSSELS και η Αναΐς Βάθη ως υπέυθυνη επικοινωνίας και πολιτιστικών πρoγραμμάτων, δηλώνουν πως « η δημιουργία ενός τέτοιου εγχειρήματος με κέντρο τη νεολαία στην καρδιά της Ευρώπης, έχει ως βασικό στόχο να ενώσει κάθε νέο ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, εθνότητας και κουλτούρας. Το CONNECT BRUSSELS αναπροσδιορίζει τον ρόλο της πολιτιστικής ταυτότητας της Ευρώπης στηρίζοντας και δίνοντας φωνή σε νέους με όνειρα ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης,  η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε 357.514 άτομα.

Λίγα λόγια για το CONNECT YOUR CITY

Το CONNECT YOUR CITY, είναι το πρώτο ολοκληρωμένο δίκτυο νέων. Αποτελούμενο από πολυάριθμα Κέντρα Νέων, το οποίο έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση, την εκπαίδευση και την επαγγελματική προετοιμασία και καθοδήγηση των νέων ηλικίας από 16 έως 30 ετών. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες νέων ανθρώπων σε μία εποχή όπου η ανάγκη για στήριξη της νέας γενιάς εμφανίζεται εντονότερη από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 0032493842573 ή αποστέλοντας EMAIL στην ηλεκτρινική διεύθυνση anais.vathi@connectyourcity.eu.

Facebook Event : https://www.facebook.com/events/434473753981008/

Capital EAT-DRINK : Rue de Commerce 88, Βρυξέλλες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης