Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής, Tabula Rasa, για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών του. Αυτή τη φορά, ο Αργύρης Γιαμάλογλου, αριστούχος απόφοιτος του Εργαστηρίου, συνυπογράφει με τον γνωστό σεναριογράφο Παναγιώτη Καποδίστρια το θεατρικό έργο
Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα που ανέβηκε στο θέατρο Αθηνά.

Στην πρεμιέρα του Έργου παραβρέθηκαν γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που απόλαυσαν την παράσταση και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του έργου με το ζεστό τους χειροκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόθεση:

Ο Παύλος, ένας αμετανόητος εργένης, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τρεις υποψήφιες αρραβωνιαστικιές, που εμφανίζονται απ’ το πουθενά και εγκαθίστανται στο σπίτι του.
Η Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη κοκέτα, η Κάρμεν, μία αυταρχική ζηλιάρα και η Αννούσκα, μία αυστηρή ύπαρξη, τον διεκδικούν αφού πέρασαν μία νύχτα μαζί του και ενώ ήταν μεθυσμένος, τους υποσχέθηκε γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παύλος, χωρίς να θυμάται καν ποιες είναι αυτές και έχοντας ήδη σχέση με τη γλυκιά Ντόρα, προσπαθεί να ξεμπλέξει αναίμακτα χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ξάδερφος του, Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μία καλή κοπέλα να παντρευτεί.

Τα μπερδέματα ξεκινάνε και ενώ ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως.

Σύντομα θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο!

Συγγραφείς: Παναγιώτης Καποδίστριας – Αργύρης Γιαμάλογλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστας Αποστολάκης, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σίδερη.
Θέατρο “Αθηνά”: Πατησίων & Δεριγνύ 10 – Πεδίον Άρεως

Παραστάσεις:
Πέμπτη: 21:15
Παρασκευή: 21:15
Σάββατο: 18:15 (απογ) – 21:15 (βραδ)
Κυριακή: 21:15

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8237330

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης