Λουκίλα Καρρέρ

Όταν πήρα τον λόγο στο Ίδρυμα Θεοχαράκη για να πω δυο λόγια για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα αναφέρθηκα μεταξύ άλλων στα διαφυγόντα κέρδη που έχουμε από ξένα μουσεία που φιλοξενούν δικές μας αρχαιότητες (π.χ στον Λούβρο στον οποίο εκτίθενται 151 ελληνικές αρχαιότητες ανάμεσά τους η Νίκη της Σαμοθράκης και η Αφροδίτη της Μήλου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα μπορούσαμε να εισπράττουμε μερικά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο αν απαιτούσαμε ένα μικρό ποσοστό από τα εισιτήρια, μέχρι τον επαναπατρισμό τους….

Χειροκροτήθηκα από τον κόσμο -στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο- αλλά μου «γκρίνιαξαν» οι παρευρισκόμενοι πολιτικοί… Δυστυχώς έχουμε μάθει να μην διεκδικούμε…

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ν.Α.Αττικής και ο Πρόεδρός της κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, υπό την Αιγίδα της UNESCO, παρουσιάζοντας το ημερολόγιο 2017 που είναι αφιερωμένο στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής παρουσίασε το ημερολόγιό της, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017, 17:09

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης